Biletul zilei: Hajduk Split vs FCSB

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Hajduk Split - FCSB
1
2.70
X
3.20
2
2.55

Ziua se încheie cum nu se poate mai frumos. De la ora 21:45 FCSB se va lupta pentru calificare în deplasarea din Croația contra celor de la Hajduk Split. Acest meci se anunță unul foarte interesant deoarece ambele formații au șanse la calificare. Ne așteptăm ca în tribune să fie un spectacol de neuitat făcut de suporterii croați care sunt foarte devotați pentru echipa lor. Cine se va califica la sfârșitul acestei duble va întâlni pe caâștigătoarea dintre Slovan Bratislava și Rapid Viena. Echilibrul în partida de astăzi este dat și de cotele de la casele de pariuri care sunt foarte echilibrate. Meciurile echipelor românești de astăzi sunt foarte importante și pentru coeficientul țării noastre la UEFA. Biletul zilei la parirui ne va aduce pentru astăzi o cotă mare de pe urma acestui meci.

Hajduk Split nu traversează cea mai bună formă sportivă în acest început de sezon. Gazdele partidei de astăzi nu au obținut nici un succes în primele două etape ale campioantului din Croația. În schimb victoriile au venit pe plan European. În turul al doilea la UEFA Europa League croații au tecut de cei de la Slavia Sofia. Ei s-au calificat la capatul a două victorii și cu scorul la general de 4-2. Faptul că în această seară vor evolua pe teren propriu reprezintă un mare avantaj pentru cei de la Hajduk. Biletul zilei la apriuri ne va aduce o cotă de 2.55.

FCSB pornește ca favorită la victorie în opinia noastră, în această seară. Elevii lui Nicolae Dică se află într-o revenire de formă și în plus pe plan European în acest sezon s-au descurcat perfect. FCSB chiar dacă a avut două meciuri mai modeste în  primele două etape ale Ligii 1, victoria contra celor de la Poli Iași pare să fi pus lucrurile pe făgașul normal. În turul al doilea al UEFA Europa League echipa noastră a trecut de Rudar cu scorul de 6-0 la general. Sperăm ca această formă a roș-albaștriilor să se continue și pentru partida din această seară. Pe biletul zilei vom merge pe o victorie a celor de la FCSB pentru a avea o motivație în plus de a urmări meciul. Pariază biletul zilei de pe site-ul nostru și pe termen lung o să realizezi profit important.