Biletul zilei: Guingamp vs Olympique Marseille

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Guingamp - Olympique Marseille
1
4.80
X
4.00
2
1.66

Penultima rundă din campionatul Franței Ligie 1 va debuta în această seară. Meciurile de pe final de campionat sunt unele foarte importante deoarece pot salva întreg sezonul unei echipe. Lupta pentru locurile de pe podium este una foarte importantă. Trei echipe despărțite de doar două puncte se luptă pentru doar două locuri. Orice greșeală în acest final de sezon poate costa una dintre formații obiectivul întregului sezon. Astăzi Olympique Marseille va merge după puncte la Guingamp pentru a disputa un meci foarte important în fața echipei cu același nume. Sperăm să asistăm la un meci foarte frumos și deaceea l-am ales pe biletul zilei la pariuri sportive.

Guingamp este o echipă fără niciun fel de griji în acest final de sezon. De aici poate și veni pericolul pentru oaspeți deoarece, gazdele vor evolua fără nici un fel de presiune. Cu 46 de puncte Guingamp ocupă poziția a 11-a a clasamentului. În ultimele patru etape se vede clar că au mai redus nivelul de joc deoarece au reușit să își treacă în cont o singură victorie în acest interval de timp. Totuși pe teren propriu, formația gazdă este o echipă foarte puternică. Ei vin după trei victorii în ultimele trei meciuri astfel că pot pune probleme oricărui adversar pe care îl întâlnesc. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 1.66.

Olympique Marseille pornește din postura de favorită în acest joc. Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a patra a clasamentului. Ei sunt la un singur punct în spatele celor de la AS Monaco și al două de Olympique Lyon. În aceste ultime două etape Marseille trebuie să obțină șase puncte și apoi să stea la mâna adversarelor pentru a face un pas greșit și a le permite să prindă un loc de UEFA Champions League. Pentru Marseille următoarele aproximatic zece zile sunt decisive pentru soarta echipei privind sezonul următor. La mijlocul săptăânii viitoare ei vor disputa și finala UEFA Europa League contra celor de la Atletico Madrid. Aceste ultimele trei meciuri din acest seozn pentru cei de la Marseille sunt unele foarte importante. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră pe site-ul Beturi.ro. Astăzi pentru biletul zilei am ales să mergem pe o victorie a celor de la Marseille.