Biletul Zilei: Guingamp vs Nancy

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: 1

Cu doar 8 meciuri rămase de jucat, Nancy încă se află în ultimii 3 din Liga 1 Franceză. Asta îi face să aibă nevoie rapidă de puncte dacă vor să nu aibă probleme serioase. Meciul din această zi de vineri nu se anunță unul ușor pentru ei chiar dacă echipa cu care se vor confrunta, Guingamp, se află doar la mijlocul clasamentului. Gazdele au avut un sezon mai bun decât se așteptau. Deși au trecut prin trei luni dezastruoase încep să-și revină acum, în ultima treime de campionat. Guingamp nu au fost printre cei mai mari marcatori din ligă, marcând de 37 de ori în 30 de întâlniri. Ține cont de pronosticurile noastre când joci biletul zilei.

După ce au avut o primă jumătate de sezon excelentă, performanțele lor au amorțit pentru moment și au ieșit victorioși doar în două meciuri în 2017. În prezent obiectivul lor este să rămână în prima jumătate a clasamentului dar o schimbare de poziții care ar include și pe Nantes, Toulouse și Metz presupune un schimb semnificativ de puncte. Când joci biletul zilei trebuie să știi că șansele ca rezultatele lui Guingamp să se îmbunătățească începând cu aceste meci sunt destul de mari.

Pentru acest meci nu ne așteptăm la un scor mare. Când facem această afirmație pentru biletul zilei ne gândim la golaverajele pe care le-au arătat până acum cele două formații. Un pariu pentru 2 sau 3 goluri marcate are șanse de reușită de peste 90 de procente.

Câștigător în meciul dintre cele două echipe pare a fi Guingamp dar Nancy nu se va lăsa cu una cu două. Un bet pentru scorul de 2 la 1 pentru echipa gazdă are șanse de reușită de peste 12 procente. Joacă biletul zilei în fiecare zi și câștigă.