Biletul zilei: Guingamp vs Lyon

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Guingamp - Lyon
1
3.50
X
3.45
2
2.08

Etapa cu numărul 21 din Ligue 1, care este programata la acest mijloc de săptămână vine cu meciuri deosebit de interesante. După ce aseară în deschiderea rundei am avut meciuri spectaculoase, astăzi ne așteptăm la același lucru în continuarea etapei. Am ales să jucăm pe biletul zilei la pariuri sportive online un meci care la prima vedere pare unul foarte echilibrat. Guingamp va primi vizita celor de la Lyon într-un joc deschis oricărui rezultat. Cele două formații sunt despărțite de doar trei locuri în clasament, lucru care îl observăm și din cotele oferite de casele de pariuri.

Guingamp va încerca să profite de avantajul oferit de terenul propriu. Gazdele partidei din această seară ocupă poziția a șaptea a clasamentului. Ei au reușit până în acest moment să acumuleze 29 de puncte. Forma de moment pe care o traversează este una foarte bună ținând cont că în ultimele cinci runde nu au înregistrat niciun eșec. În acest interval de timp au obținut patru victorii și un rezultat de egalitate. Mai mult în doar un joc dintre acestea cinci au primit gol. Acest lucru ne arată că defensiva gazdelor se află într-o formă foarte bună în ultima perioadă. În zece meciuri pe teren propriu cei de la Guingamp au suferit doar o înfrângere și au primit doar șapte goluri. Biletul zilei la pariuri sportive online ne poate aduce un câștig mare pentru această seară.

Lyon este în cursă pentru poziția a doua, chiar dacă titlul de campioană este deja adjudecat de către cei de la PSG. Oaspeții de astăzi pot profita de rezultatul de egalitate înregistrat de AS Monaco aseară și să ajungă pe poziția secundă a clasamentului. În deplasare cei de la Lyon sunt cea mai puternică echipă din Ligue 1. În zece partide disputate departe de proprii spectatori au obținut șapte victorii ceea ne arată că sunt mai puternici decât cei de la PSG în deplasare. În ultimele cinci partide disputate în deplasare au obținut victorii. Ceea ce este curios este faptul că ultimele trei jocuri au fost obținute cu scorul de 2-1. Oare și în aceatsă seară se va înregistra acest scor? Biletul zilei de astăzi va avea ca pronostic o victorie a oaspeților. Pariază și câștigă alătuir de echipa noastră în fiecare zi la secțiunea biletul zilei.