Biletul zilei: Grecia vs Croația

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Grecia - Croația
1
3.80
X
3.40
2
2.14

Rezultatul meciului tur dintre cele două echipe ne arată că în această grupă zarurile au fost deja aruncate. În meciul disputat în Croația s-a înregistrat scorul de 4-1 în favoarea croaților. Astăzi vom asista la o calificare fără emoții a oaspeților dar nu trebuie să îi subestimăm nici pe greci, deoarece chiar dacă șansele pentru o surpriză sunt foarte mici ea se poate întâmpla. Vom asista la un meci între experienta și dorința de revanșă a grecilor și între valoarea și avantajul din meciul tur pe care îl au croații. Acest meci se anunță unul spectaculos la fel ca primul sperând că vom asista la multe goluri. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig important.

Grecia trebie să facă unul dintre cele mai bune meciuri ale ei din ultimul timp pentru a mai spera la calificare. Tradiția este de partea lor pentru că au reușit să se califice de la ultimele două Campioante Mondiale în urma unor meciuri de baraj lăsând acasă pe Ucraina și România. Suporterii vor crea o atmesferă de neuitat la meci încercând să își împingă echipa de la spate. În ultimele cinci jocuri de acasă elenii au o singură victorie. Acel succes a fost obținut în fața Gibraltarului una dintre cele mai slabe echipe din preliminarii. În meciul tur marcatorul grecilor a fost Sokratis. Biletul zilei la pariuri de astăzi e va aduce o cotă de 2.14.

Croația se a califica astăzi fără mari probleme. În meciul tur vedetele oaspeților din această seară și-au demonstrat valoarea și s-au impus categoric în acel meci. În acel meci și-au trecut numele pe tabela de marcaj Modric, Kalinic, Perisic și Kramaric pentru o calificare în stil de mare echipă. Chiar dacă au fost învinși cu 1-0 în două din ultimele trei deplasări, astăzi sunt favoriți la încă un succes. Vom miza pe forța oaspeților și pe viteza pe care o au pe contraatac. Grecii vor fi nevoiți să se deschidă pentru a avea mai mulți oameni pe atac și atunci croații vor avea mai multe spații. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un câștig destul de important. Pronosticul pentru biletul zilei referitor la acest meci este 1.