Biletul zilei: Grecia vs Belgia

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Grecia - Belgia
1
5.70
X
3.60
2
1.67

Preliminariile pentru Cupa Mondială de anul viitor continuă cu meciuri foarte interesante pentru suporterii fotbalului. Astăzi sunt programate foarte multe meciuri în preliminarii dar noi o să îl analizăm pe cel mai important. Jocul dintre Grecia și Belgia ține capul de afiș al acestei zile a preliminariilor. Jocul ce se va disputa în infernul de la Pireu va avea lovitura de start de la ora 21:45. Importanța meciului de astăzi este una foarte mare ținând cont că Grecia are nevoie de puncte pentru a își păstra locul secun al grupei în condițiile în care prima poziție pare confiscată chiar de Belgia. Biletul zilei la pariuri de astăzi va beneficia de o cotă destul de mare, în urma căreia sperăm să obținem profit.

Grecia nu are voie să piardă meciul din această seară pentru a rămâne pe poziția secundă. În spatele elenilor se află naționala Bosniei care este la două puncte dar are un meci ce una dintre cele mai slabe naționale de pe continent, Gibraltar. Astfel se pare că Grecia va fi depășită astăzi în clasament dacă nu va învinge. Trebuie să remarcăm faptul că grecii nu au fost învinși în această campania de calificare dar au obținut patru remize, toate în ultimele patru meciuri. Pe biletul zilei la pariuri vom miza pe un pont foarte interesant în această seară.

Belgia nu mai are nevoie de niciun fel de comentariu. Dracii roșii cum sunt supranumiți oaspeții au una dintre cele mai bune echipe naționale din Europa dacă este să ne uităm pe lot. Șase victori și o remiză au înregistrat beligienii în partidele din aceste preliminarii. Singurul rezultat de egalitate a fost chiar în fața adversarei de astăzi, Grecia. Moralul este de partea Beligiei deoarece în urmă cu doar câteva zile au învins pe Gibraltar cu scorul de 9-0. Golaverajul oaspeților este unul uimitor, 33 de goluri înscrise și doar două primite în cele șapte meciuri disputate până în acest moment. Biletul zilei poate fi o sursă de venit în cazul în care alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră. Pe biletul zilei pentru acest meci vom miza pe o victorie a Belgiei. Mizăm pe dorința de revanșă dar și pe valoarea individuală.