Biletul zilei: Granada vs Espanyol

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Granada vs Espanyol
Granada - Espanyol
1
3.80
X
3.50
2
2.00

Din puţinele evenimente pe care putem paria astăzi pe biletul zilei vom alege un meci din La Liga, Spania. Partida de care vom discuta este cea dintre Granada şi Espanyol. Granada va primi vizita celor de la Espanyol astăzi, de la ora 21:45 în ultima etapă din acest campionat, etapă cu numărul 38. Meciul se va juca pe stadionul celor de la Granada, Estadio Nuevo Los Cármenes. Pronosticul pentru acest meci este 2, oferindu-ne o cotă de 2.00 în cazul în care echipa oaspete va pleca învingătoare.

Granada se situează pe ultimul loc într-unul dintre cele mai aprinse campionate din Europa, La Liga. După 37 de partide jucate, aceştia au reuşit să acumuleze doar 20 de puncte, fiind echipa cu cele mai multe înfrângeri suferite în acest sezon, 25 la număr. Totodată, aceştia au a 2-a cea mai slabă defensivă din campionat, încasând nu mai puţin de 80 de goluri, în medie mai mult de 2 goluri per partida jucată şi reuşind să marcheze doar de 29 de ori. Retrogradarea acestora este sigură, nemaiavând vreo şansă reală să scape, miza acestora fiind inexistentă pentru partida de astăzi de pe biletul zilei. Ultimele 7 partide disputate de echipa lui Petar Vasiljević s-au încheiat cu înfrângerea acestora. Foulquier D., Saunier M., Tabanou F. şi Wakaso M. vor fi indisponibili pentru această partidă.

Espanyol este echipa ce sperăm să ne crească şansele de câştig astăzi pe biletul zilei. Aceştia se află pe locul al 10-lea în clasamentul acestui an. Fiind o echipa relativ echilibrată, aceasta are foarte mari şanse de câştig având în vedere condiţia adversarei sale din această seară. Ultima partida disputată între cele 2 echipe a avut loc pe 21 ianuarie, anul acesta, pe terenul celor de la Espanyol şi s-a încheiat cu scorul de 3 la 1. Lotul echipei suferă câteva absente minore: Duarte O., Lopez J. şi Navarro M. Acest meci nu trebuie să lipsească de pe biletul zilei de astăzi.