Biletul Zilei: Granada CF vs Atletico Madrid

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: X

Ambele echipe sunt foarte motivate să aibă rezultate bune în meciurile următoare. Atetico și-a propus să termine în top 4 iar Granada se luptă să rămână în La Liga, așa că fiecare rezultat este o provocare de luat în seamă pentru ambele echipe. Joacă biletul zilei ținând cont de sugestiile noastre. Probabil va fi un meci deschis pentru că un egal nu ajuta pe niciuna dintre echipe dar asta le face să fie atente în apărare.

Săptămâna trecută Granda a fost învinsă de Leganes ceea ce le-a îngreunat din nou situația. Acum sunt la 5 puncte distanță de zona de siguranță și urmează să aibă de disputat partide cu primele 5 clasate. În aceste condiții vor trebui să prindă pe picior greșit și să calce pe bătături cel puțin o echipă din cele mari. Când jucăm biletul zilei trebuie să nu uităm că totuși ei au câștigat 5 din ultimele 7 meciuri jucate acasă în totalul competițiilor ceea ce le dă un plus de încredere în a-i lua la întrebări pe cei de la Atletico.

Din punct de vedere defensiv, Granada nu-s tocmai convingători. Au cedat o medie de 2 goluri pe partidă, media pe meci fiind de 3 goluri. Au cedat 7 goluri în întâlnirile cu Atletico în acest sezon și au un record îngrozitor de prost în fața în fața echipei din Madrid. Atacanții vor fi foarte motivați în această înâlnire. Gameiro și Griezmann și-au găsit bine pasele între ei weekendul trecut și au marcat 3 goluri împotriva celor de la Valencia și, conform meciurilor din ultimele săptămâni, se pare că fac o echipă bună. Joacă biletul zilei.

Atletico marchează în medie 2,7 goluri pe joc ceea ce arată o creștere a performanței echipei față de sezoanele trecute iar media lor de goluri marcate este de 2,5 în 5 din ultimele lor 6 meciuri jucate. 4 din 5 jocuri ale lui Granada au avut o medie de 2,5 goluri ceea face ca șansele pentru scorul 2-2 la biletul zilei să fie destul de mari. Recomandarea noastră este X.