Biletul zilei: Getafe vs Valencia

Recomandarea noastră: 2

biletul zileii
Getafe - Valencia
1
3.05
X
3.50
2
2.35

Primera Division ne propune în acest sfârșit de săptă,ână un joc foarte interesant. Valencia, o echipă care a revenit în rândul echipelor de top din la Liga se va deplasa la Madrid pentru meciul cu Getafe. Jocul de astăzi se anunță unul dificil pentru ambele echipe în care va fi foarte importantă echipa ce va înscrie primul gol. Cele două formații sunt într-o formă bună astfel că pot spera la cele trei puncte de astăzi. Meciul este programat să înceapă de la ora 17:15. Am ales acest meci pentru biletul zilei la pariuri din cauza faptului că mizăm oe faptul că Valencia nu își va permite să facă pași greșiți în lupta pentru primele poziții ale clasamentului.

Getafe pare o echipă care în acest sezon  nu va avea mari emoții privind partea de jos a clasamentului. În acest moment formația gazdă din această seară este clasată pe poziția a 12-a a clasamentului. Cei de la Getafe au reușit să acumuleze 16 puncte. În ultimele cinci meciuri au reușit să înregistreze două victorii, două remize și o singură înfrângere. Acest lucru arată că au o formă diferită de la o etapă la alta. Rezultatele de pe teren propriu sunt trei victorii și trei înfrângeri. Pentru biletul zilei la pariuri vim merge pe o cotă de  2.35.

Valencia pornește din postura de echipă favorită în acest meci. O victorie a liliecilor astăzi îi va apropia la numai două puncte de liderul Barcelona. Sezonul acesta este unul fantastic pentru Valencia deoarece nu au înregistrat nicio înfrângere și sunt clasați pe poziția a doua a clasamentului. În ultima etapă au terminat la egalitate partida cu Barcelona, scor 1-1, chiar dacă au fost ajutați puțin de către arbitrul acelui joc. Ultimele două meciuri directe dintre cele două adversare de astăzi s-au încheiat cu scorul de 2-2. Totuși, trebuie să ținem cont că forma pe care o traversează cei de la Valencia în acest sezon îi poate duce spre victorie. Oaspeții au o  medie de mai mult de două goluri pe meci, iar dacă vor respecta această medie astăzi vor învinge. Biletul zilei va avea ca pont pentru acets meci o victorie a echipei Valencia. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă vei ține cont de pronosticurile noastre.