Biletul zilei: Getafe vs Malaga

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Getafe - Malaga
1
1.78
X
3.50
2
5.20

Etapa cu numărul 19 din Primera Division se va deschide astăzi cu un meci cu o mare importanță mare în partea de jos a clasamentului. Pe Coliseum Alfonso Perez, getafe va primi vizita celor de la Malaga, într-o partidă ce se anunță ca fiind una de totul sau nimic pentru formația oaspete. La prima vedere acest meci are o favorită clară dar faptul că oaspeții se vor agăța de orice șansă îi poate face să aibă o șansă destul de mică totuși. Ceea ce este interesant a acest duel dintre cele două echipe este faptul că în ultimele opt meciuri directe s-a impus de fiecare dată echipa gazdă. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un pronostic câștigător pentru acest meci.

Getafe este echipa care este cotată cu șanse foarte mari la victorie în această seară. Gazdele partidei din această seară ocupă poziția a 11-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze până în acest moment 23 de puncte fiind la egalitate cu alte trei echipe. În ultimele trei etape au suferit două înfrângeri dar una dintre ele a fost contra celor de la Atletico Madrid. Pe teren propriu cei de la Getafe au obținut rezultate foarte bune. În ultimele cinci meciuri au înregistrat patru victorii și un rezultat de egalitate. Astăzi văzând acest bilanț și ținând cont de adversarul pe care îl întâlnesc au șanse să obțină încă un succes. Biletul zilei la pariuri va merge pe o victorie a celor de la Getafe în acest joc.

Malaga este una dintre cele mai slabe echipe din La Liga și acest lucru ne este demonstrat și de forma de moment pe cae o traversează echipa. Oaspeții din această seară au acumulat trei înfrângeri în ultimele trei partide. Jucătorii echipei din Malaga au acumulat doar 11 puncte cu care ocupă doar penultima poziție a clasamentului, fiind la egalitate cu Las Palmas. Într-un clasament al meciurilor din deplasare cei de la Malaga ocupă ultima poziție, acumulând doar trei pucnte în acest sezon în deplasare, în urma succesului de la Real Sociedad. Astăzi îi vedem pe cei de la Malaga ca având puține șanse să își treacă în cont vreun punct și deaceea pe biletul zilei vom miza pe un succes al gazdelor. Pariază și câștigă cu noi în fiecare zi doar cu biletul zilei.