Biletul zilei: Getafe vs Elche

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Getafe vs Elche
Getafe - Elche
1
1.65
X
3.60
2
4.90

Mergem să căutăm meciul ideal de astăzi pentru biletul zilei în liga a 2-a spaniolă, La Liga 2. În rundă cu numărul 39, Getafe va primi vizita celor de la Elche de la ora 22:00. Prima clasată din acest campionat, Levante, şi-a asigurat deja locul de promovare cu 4 etape înainte de finalul sezonului având 80 de puncte însă lupta pentru locurile de play off încă este foarte strânsă şi Getafe va avea nevoie să-şi consolideze pozitia de pe locul 3 în partida ce se va dispută pe stadionul Estadio Nuevo Los Cármenes. Echipa gazdă este favorita noastră în acest meci pentru biletul zilei, cota aferentă lor fiind de 1.65.

Getafe se află în momentul de faţă pe locul 3, loc ce o califică pentru play-offul din acest an pentru LaLiga. Cu un număr de 61 de puncte acumulate în 38 de partide, poziţia acestora încă nu este sigură şi de aceea vom miza pe victoria lor pe biletul zilei. Într-o formă mult mai bună decât adversara lor din această seară, Getafe nu a mai fost învinsă pe teren propriu în LaLiga 2 de 15 etape. Locul 2 este deasemenea un obiectiv realizabil pentru aceştia, loc ce este actualmente ocupat de Giorna, ce are 7 puncte avans faţă de aceştia. Acest loc asigura promovarea directă în liga 1 spaniolă.

Elche este echipa ce pleacă în dezavantaj în această partidă, fiind una dintre cele mai jos clasate echipa din acest an. Cu doar 42 de puncte acumulate în 38 de partide jucate, aceştia se află pe locul 20, loc de retrogradare. Soarta lor nu este încă decisă, existând posibilitatea că aceasta să devanseze echipele de deasupra ei, echipe care nu se află la o prea mare diferenţa de puncte. Echipa antrenată de Vicente Parras trece însă printr-o perioada foarte dezamăgitoare, înregistrând 5 înfrângeri consecutive în ultimele 5 partide şi tocmai de aceea vom miza împotriva lor pe biletul zilei.