Biletul zilei: Getafe vs Betis

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Getafe - Betis
1
2.05
X
3.45
2
3.75

Etapa cu numărul 30 din Primera Division se încheie cu un meci foarte interesant. Într-o zi în care oferta la parirui este destul de săracă ne aruncăm privirea și asupra partidelor de acest gen. Getafe va primi vizita celor de la Betis într-un meci care se anunță special pentru a încheia această etapă. Despărțite de doar patru puncte în acest  moment ambele formați își doresc să obțină victoria în acest meci. Cu încă o victorie echipele pot spera chiar la un loc de Cupă Europeană pentru sezonul viitor. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce pentru acest meci o cotă ce merită jucată.

Getafe pornește în acest meci din postura echipei mai slab clasate în clasament. Chiar și așa gazdele partidei de astăzi fac un sezon foarte bun și în acest momet sunt clasați pe poziția a 11 a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze în acest sezon 39 de puncte. Rezultatele din ultima perioadă a celor de la Getae sunt unele care diferă de la o etapă la alta. În ultimele cinci runde au trei înfrângeri și doar două victorii. Îmtr-un clasament al meciurilor de pe teren propriu cei de la Getafe sunt clasați pe poziția a șasea ceea ce înseamnă că joacă foarte bine în fața propriilor suporteri. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce o cotă de 3.45 pentru jocul din această seară.

Betis poate spera în acest sezon că va prinde un loc de Cupă Europeană. Oaspeții partidei din această seară ocupă în acest moment poziția a opta a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze 43 de puncte. Sunt la doar trei puncte diferență față de poziția a șasea care asigură calificarea pentru sezonul viitor într-o cupă europeană. Betis trece printr-o formă foarte bună. Ei vin după două victorii în ultimele două partide în care au marcat în fiecare câte trei goluri. Pentru astăzi vom vedea dacă forța lor ofensivă va fi aceeași deoarece nu vor evolua Sanabria și Fedal. Am ales ca pronostic pentru biletul zilei un rezultat de egalitate deoarece se întâlnesc două echipe destul de echilibrate și care au arătat că sunt de valori cât de cât egale. Biletul zilei ne poate aduce un venit suplimentar pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.