Biletul zilei: Germania vs Spania

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Germania - Spania
1
2.40
X
3.40
2
3.20

Cel mai așteptat meci amical al acestei zile va avea loc la Dusseldorf. Germania va primi viizta Spaniei. În ultimii ani cele două țări au dominat fotbalul împărțindu-și cele mai importante trofee. Astăzi chiar dacă este un meci amical trebuie să ținem cont că orgoliile sunt unele foarte mari și jucătorii ambelor naționale vor face totul pentru a își trece în cont o victorie în fața marelui rival. Pentru mondialul din Rusia, ambele naționale își propun să câștige trofeul deținut de Germania în acest moment. Ultimele trei meciuri directe dintre cele două naționale s-au încheiat cu scorul de 1-0, astfel că și în această seară ne așteptăm la un joc foarte strâns în care echipele nu vor dori să își arate atuurile pentru Rusia. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă foarte bună pentru acest meci.

Germania va dori să își păstreze titlul mondial cucerit în urmă cu patru ani în Brazilia. Nemții sunt cotați a fi unii dintre favoriți. Gazdele partidie din această ser vin după două rezultate de egalitate dar în compania unor naționale foarte puternice. Au terminat la egalitate partidele contra celor din Anglia și Franța. Chiar și așa naționala Germaniei nu a mai fost învinsă dun anul 2016 în nici o partidă astfel că și astăzi ne așteptăm la un meci foarte bun din partea lor. Din naționala Germaniei nu vor lipsi pentru meciul de atsăzi cei mai importanți jucători. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 2.40 pentru victoria Germaniei.

Spania vine să se pregătească pentru mondial în compania unui adversar foarte puternic. Chiar dacă în ultimul meci au remizat cu Rusia scor 3-3, ibericii au șase victorii și un rezultat de egalitate în ultimele șapte partide disputate. Astăzi așteptăm o replică foarte bună din partea oaspeților care sunt și ei o națională foarte puternică și sunt capabili în orice moment să obțină o victorie în fața oricărui adversar. Nici din naționala Spaniei nu vor lipsi cei mai importanți jucători, așa că și pentru noi va fi o repetiție pentru mondialul din vară. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi și câștigă cu biletul zilei.