Biletul Zilei: Germania vs Mexic

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Germania vs Mexic
Germania - Mexic
1
2.05
X
3.60
2
3.80

Această ediție a Cupei Confederațiilor se apropie de final. Mai sunt de disputat două partide, cea de astăzi și marea finală. Astăzi de la ora 21:00 se va disputa semifinala dintre Germania și Mexic. Chiar dacă la prima vedere, nemții sunt favoriți este posibil ca lucrurile să nu stea deloc așa. Ambele echipe au obținut rezultate foarte bune la acest turneu astfel că spectacolul din partea actorilor din teren este ca și asigurat. Acest meci trebuie văzut și pentru a avea o favorită îl vom adăuga și pe biletul zilei la pariuri sportive.

Germania vine din postură de campioană mondială, coroană cucerită în anul 2014. La  Cupa Confederațiilor au făcut parte din grupa B, pe care au reușit să o și câștige. În această grupă panzzerele au evoluat în compania Australiei, naționala statului Chile și a Camerunului. În cele trei meciuri disputate au obținut 2 victorii în fața Australiei și Camerunului dar au remizat cu Chile. În toate meciurile nemților au marcat ambele echipe minim un gol. Chiar dacă tehnicianul Mannschaft-ului, Joachim Low nu a deplasat cel mai bun lot pe care îl avea la dispoziție vedem că nemții obțin rezultate foarte bune și așa. Indicația noastră pentru biletul zilei la pariuri sportive este 1. Cota pe care o are acest pronostic este de 2.05. Această cotă ne va dubla miza de pe biletul zilei dacă este câștigătoare.

Mexic a fost repartizată în grupa A, în care au mai evoluat formațiile Portugaliei, Rusiei și Noii Zeelande. Mexicanii s-au clasat pe poziția a doua în urma rezultatelor obținute. Ei au învins pe Rusia și Noua Zeelandă, dar au remizat în compania Portugaliei, scor 2-2. Formația de pe continentul American a jucat un fotbal deschis. În fiecare meci al lor disputat la acest turneu s-au înscris minim trei goluri. Ținând cont că pentru cele două echipe ofensiva este pe primul loc așteptăm multe goluri și astăzi în ambele porți.  Cel mai reprezentativ jucător al mexicanilor este Chicharito Hernandez care a evoluat la unele dintre cele mai mari cluburi din Europa. Cu biletul zilei nu trebuie să ai așteptări foarte mari de la început ci bilanțul trebuie făcut după o perioadă mai lungă de timp.