Biletul zilei, Cupa Mondială: Germania vs Mexic

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Germania - Mexic
1
1,43
X
4.75
2
8.75

În una dintre cele mai așteptate ediții ale acestei Cupe Mondiale a venit rândul campioanei mondiale, Germania să o vedem la lucru. Nemții vor avea un meci foarte dificil, mult mai greu decât pare la prima vedere în fața Mexicului. Cele două formații s-au întâlnit și anul trecul la Cupa Confederațiilor dar atunci au câștigat europenii cu scorul de 4-1. Cele două formații fac parte din grupa F, alături de Suedia și Coreea de Sud. Ambele echipe ce se vor duela astăzi joacă un fotbal ofensiv astfel că sperăm să avem un meci cu multe șuturi pe spațiul porții și chiar multe goluri. Pronostcul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă alegi să citiți părerile specialiștiilor noștrii de pe site-ul Beturi.ro.

Germania vine din postura de campionă mondială. Ea și la această Cupă Mondială este cotată cu șanse foarte mari pentru un nou trofeu dar drumul este unul lung. Panzerrele germane au mers foarte bine în calificări dar în meciurile amicale au arătat o formă destul de slabă pentru pretențiile ei. Echipa care este de patru ori campioană mondială a reușit să învingă doar pe Arabia Saudită în ultimele șase partide. Acest lucru poate fi pentru nemți un semnal de alarmă. În vestiarul nemților sunt oarecare probleme cu Gundogan și Ozil care au fost atacați de proprii fani. Pentru acest meci noi vom merge pe un rezultat de egalitate chiar dacă pare surprinzător la prima vedere.

Mexic este o națională destul de puternică și poate emite pretenții chiar la fazele superioare ale acestei Cupe Mondiale. Mexicanii care vor fi gazde alături de SUA și Canada la Mondialul de peste opt ani au reușit să obțină o singură victorie în ultimele patru partide amicale disputate. Chicharito este principala gură de foc a mexicanilor. În acest meci vom miza pe dorința de revanșă a mexicanilor pentru ceea ce s-a întâmplat anul trecut dar și pentru scandalul din presa lor înainte de acest Campionat Mondial. În aceste zile fotbalul spectacol este la el acasă și noi sperăm să câștigăm cât mai mulți bani în urma meciurilor pe care vom paria. Pentru acest meci vă recomandăm pe biletul zilei să mizați o sumă destul de mică dar în acest meci eu anticipez o surpriză destul de mare de care Mexic este capabilă. Pariază și câștigă alături de echipa noastră doar cu biletul zilei în fiecare zi a Cupei Mondiale.