Biletul zilei: Germania vs Chile

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Germania vs Chile
Germania - Chile
1
2.70
X
3.45
2
2.60

Derby-ul grupei B de la Cupa Confederațiilor este o partidă care stârnește un interes foarte mare din partea microbiștilor. Germania în calitate de campioană mondială va întâlni regina din Copa America, naționala statului Chile. Ne așteptăm la o partidă deschisă deoarece ambele formații au în componență jucători de clasă mondială. Anticipăm o surpriză în acest joc pentru biletul zilei, dar pronosticul final o să în aflăm în continuarea acestui articol. Acest turneu reprezintă ultimul mare test pentru înaintea Cupei Mondiale de care ne mai desparte un singur an.

Germania nu pune accent foarte mare pe rezultatele acestei Cupe a Confederațiilor. Tehnicianul panzerelor Joachim Low a dezvălui că încearcă să contureze lotul pentru marea competiție de anul viitor. Deaceea nu a luat în lotul pentru Rusia o serie de jucători ca Boateng, Hummels, Khedira sau Thomas Muller, tocmai pentru ca sa îi vadă pe alții la lucru. În prima etapă nemții au avut emoții în fața Australiei dar până la urmă au reușit să câștige cele trei puncte. În ultimile 11 meciuri disputate ei nu au suferit nicio înfrângere ceea ce arată că sunt înt-o formă foarte bună. Ultima înfrângere a fost acum un an la Europeanul din Franța. Cu biletul zilei la pariuri sportive poți avea de câștigat pe termen lung.

Chile vine după un meci foarte bun făcut în prima etapă contra Australiei, pe care l-au câștigat cu scorul de 2-0. Golurile au fost marcate de Arturo Vidal si Eduardo Vargas. Scorul putea fi unul mult mai mare dacă sud-americanii nu ratau foarte multe ocazii de gol. Singura înfrângere a chilienilor în ultimele cinci meciuri a fost suferită la Cluj în fața României cu scorul de 3-2. Chile are o generație de jucători foarte buni, reușind să câștige ultimile două ediții ale Copei America ceea ce este o performanță extraordinară. Pronosticul nostru pentru biletul zilei la pariuri sportive va merge pe o victorie a  lui Alexis Sanchez și compania. Chiar dacă nu sunt favoriți mizăm pe dorința de victorie din tabăra sud-americană. Biletul zilei poate fi o sursă de câștig pe termen lung dacă citești argumentările specialiștiilor din echipa noastră.