Biletul zilei: Germania vs Camerun

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Germania vs Camerun
Germania - Camerun
1
1.36
X
5.25
2
10.00

Campioana mondială, Germania luptă pentru statulul de câștigător al grupei cu Chile. Astăzi nemții vor întâlni pe Cameru, echipă ca și eliminată de la Cupa Confederațiilor încă din faza grupelor. Ținând cont că în acest meci vom vedea evoluând jucători care sunt campioni mondiali nu ar trebui să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri sportive. Acest meci se va desfășura începând cu ora 18:00 în paralel cu meciuri dintre Chile și Australia.

Germania nu a reușit să câștige contra chilienilor în cel de-al doilea meci disputat iar acum nu mai este favorită la câștigarea acestei grupe. Nici primul meci al nemților disputat în Rusia nu a fost unul extraordinar. În acel meci au încasat două goluri de la Australia și chiar dacă au câștigat cu 3-2 carențele din defensiva nemțească s-au văzut. Trebuie să ținem cont atunci când evaluăm și analizăm jocul panzerelor de faptul că ei nu au venit cu cel mai bun lot în Rusia. Jucători ca Manuel Neuer, Ozil, Muller, Kroos, Boatebg sau Humels au fost lăsați acasă după un sezon solicitant de către Joachi Low. Chiar și în aceste condiții Germania este favorită astăzi la victorie dar și la marele trofeu al competiției. Pontul echipei noastre pentru biletul zilei este 1. Cota acestui pronostic este de 1,36, fiind  o cotă foarte bună de adăugat pe biletul zilei la pariuri sportive.

Camerun a pierdut orice șansă de a accede în semifinale după remiza înregistrată în fața Australiei, scor 1-1. În prima repriză a acelui meci cei din Camerun au jucat foarte bine dar în cea de-a doua parte a jocului au căzut inexplicabil și au fost aproape de o înfrângere. Chiar dacă sunt susținuți din tribune de Samuel Eto’o, camerunezii se vor întoarce acasă după doar trei partide jucate. Maroc este singura echipă învinsă de Camerun în ultimele cinci partide pe care le-au disputat, ceea ce ne demonstrează că sunt într-o formă foarte slabă. Cu biletul zilei putem avea de câștigat dacă vom alege cele mai bune pronosticuri și vom fi perseverenți în a le juca.