Biletul zilei: Germania vs Brazilia

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Germania - Brazilia
1
2.72
X
3.60
2
2.65

Astăzi se vor disputa ultimele meciuri amicale din această pauză competițională. Vom asista la câteva meciuri cu totul speciale. Unul dintre aceste meciuri ne-a  atras atenția și este întâlnirea de pe Olympiastadion din Berlin. Germania va primi vizita Braziliei în acest meci care nu trebuie ratat. Majoritatea vedetelor ce alcătuiesc cele două naționale vor fi în iarbă în această seară.  De-a lungul timpului cele două naționale ne-au oferit meciuri memorabile. Putem spune că Brazilia are de luat o revanșă față de ultimul meci direct. În ultima partidă directă dintre cele două formații Germania s-a impus cu scorul de 7-1 chiar în Brazilia la Campionatul Mondial din 2014. Biletul zilei la pariuri poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile de pe Beturi.ro.

Germania este favorită la victorie în acest meci chiar dacă este unul amical. Nemții au câștigat ultimle două partide directe contra sud-americanilor. În ultimel trei partide disputate panzerrele nemțești au realizat doar rezultate de egalitate. Trebuie să ținem cont că în acele meciuri au întâlnit naționale foarte puternice. În ultimele trei jocuri au întâlnit Spania, Franța și Anglia. Nemții se vor hotărâ asupra lotului pe care îl vor deplasa în Rusia în vedea păstrării titlului mondial cucerit în anul 2014. Astăzi biletul zilei la pariuri va avea ca pronostic o victorie a Germaniei deoarece noi credem că își va fructifica avantajul de a evolua pe teren propriu.

Brazilia va încerca o revanșă pentru partida de acum patru ani. Naționala Carioca vine după un meci foarte bun făcut în fața Rusiei pe care au învins-o cu scorul de 3-0 chiar în deplasare. Brazilia s-a calificat la acest mondial fără probleme terminând grupa de calificare pe prima poziție. În ultimele opt partide sud-americanii nu au fost învinși ceea ce ne arată că traversează o formă foarte bună din punct de evdeer al rezultatelor. Ținând cont că este o partidă amicală ne așteptăm la o relaxare din partea brazilienilor, deoarece ei nu tratează fiecare meci amical cu motivare maximă. Biletul zilei ne va aduce o cotă pe victoria Germaniei ce credem noi că nu trebuie ratată. Pariază și câștigă în fiecare zi doar cu biletul zilei de pe Beturi.ro și o să realizezi profit pe termen lung.