Biletul zilei: Germania vs Arabia Saudită

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Germania - Arabia Saudită
1
1.05
X
13.50
2
41.00

Pe Bay Arena din Leverkusen este sărbătoare deoarece astăzi va evolua echipa națională a Germaniei. Adversara lor din această seară este o echipă destul de modestă, Arabia Saudită. Totuși acest meci este unul important deoarece ambele formații vor evolua și la Campionatul Mondial din Rusia. Ultima întâlnire direct dintre cele două formații a avut loc în anul 2002 dar atunci nemții s-au impus clar cu scorul de 8-0, tot la o ediție a unui Campionat Mondial. Astăzi Germania este favorită clară și și-a programat acest meci mai ușor pentru a merge cu un moral foarte bun la Campionatul Mondial. Pronosticul pentru biletul zilei o să în aflați doar dacă citiți articolele noastre de pe site-ul Beturi.ro

Germania este una dintre echipele care pornesc ca favorite la marele trofeu. Nu trebuie să uităm faptul că ei vin din postura de Campioană Mondială, trofeu pe care l-au cucerit acum patru ani în Brazilia. În Rusia gazdele partidei de astăzi s-a calificat fără nici un fel de emoții. Toate amicalele pe care le-au disputat după încheierea preliminariilor au fost unele destul de slabe pentru Germania. Trei remize și două înfrângeri au obținut in ultimele cinci meciuri disputate. La Mondial vor face parte din grupa F alături de Mexic, Suedia și Coreea de Sud. În această seară este aproape sigur că Germania va obține o victorie la scor. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a Germaniei fără emoții.

Arabia Saudită nu se ridică la nivelul Germaniei și este posibil să fie una dintre cele mai modeste naționale prezente în Rusia. Oaspeții partidei de astăzi s-au calificat după ce au evoluat în preliminarii în compania unor echipe ca Oman, Kuweit și Emiratele Arabe Unite. Saudiții fac parte din grupa A alături de Rusia, Uruguay și Egipt. Ceea ce este foarte important pentru ei este faptul că vor evolua în meciul de deschidere de la Campionatul Mondial ceea ce este un motiv de sărbătoare pentru ei. Ceea ce trebuie ei să facă este să se ridice la nivelul competiției. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi în fiecare zi pe pronosticurile oferite în mod gratuit de echipa noastră. Pariază și câștigă cu biletul zilei de pe Beturi.ro.