Biletul Zilei: Germania vs Anglia

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: 1

Inamicii vechi se întâlnesc din nou miercuri în Dortmund. Germania și Anglia au ocazia să se încălzească pentru meciurile de calificări ce vor urma în weekend. Acest meci este mult mai discutat de fani din întreaga lume decât meciurile cu miză reală ce vor urma. Urmărește biletul zilei pentru a fi mereu informat.

Cu un an în urmă Anglia a câștigat ultima confruntare dintre aceste două națiuni. Atunci Harry Kane, Jamie Vardy și Eric Dier au înscris pentru o revenire fantastică pe tabela de marcaj. Mai era doar o jumătate de oră de joc și Anglia, jucând în deplasare, era condusă cu două pe tabelă. În timpul rămas au reușit o revenire fantastică, câștigând meciul în prelungiri.Joacă biletul zilei pentru fiecare meci care te pasionează.

După acea perioadă a urmat Campionatul European ce s-a jucat în Franța. Germania ieșea învingătoare în grupă înainte de a înfrânge Slovacia și Italia pentru a ajunge în semi finale. În meciul lor ultim din acea competiție au fost înfrânți de țara gazdă.

Lucrurile n-au mers atât de bine pentru Anglia. Eu au terminat grupa pe locul secund în spatele Țării Galilor. Apoi au fost zdrobiți în primul meci eliminator de către Islanda. Asta a dus la încheierea colaborării cu Roy Hodgson; poziția acestuia a fost ocupată de Sam Allardyce care a fost și el respind după un timp foarte scurt.

Astăzi Gareth Southgate va fi responsabil de prestația echipei. Acesta este deschis pentru jucători tineri. Zece dintre cei 25 de membrii ai grupării pe care o conduce au sub 24 de ani. 70% din mijlocași au vârste foarte mici iar Raheem Sterling, Ross Barkley, Dele Alli, Eric Dier și James Ward-Prowse sunt așteptați să facă diferența pe gazon. Michael Keane, Nathan Redmond și Ward-Prowse vor să se remarce încă de la debut. Fă pronosticuri bune la Biletul zilei pe Beturi.ro.

Nemții optează pentru jucători mai experimentați. Lukas Podolski este decis să câștige această întâlnire pentru țara sa după ce și-a anunțat retragerea. Totodată acesta este un moment bun pentru debutul lui RB Leipzig’s Timo Werner la echipa națională.

Ține cont de sugestiile pentru biletul zilei. Germania n-a mai încasat niciun gol de la înfrângerea cu 2-0 în fața echipei Franței. În schimb, aceștia n-au un joc la fel de bun în atac. Anglia este mai insistentă în atac și va folosi picătura chinezească în încercarea de a penetra apărarea adversă. Ia în calcul la biletul zilei că Anglia a înscris de 11 ori în cele 14 întâlniri din decursul istoriei. Asta ilustrează cât de diferit este meciul de astăzi.

Șansele ca ambele echipe să marcheze sunt de 70%. Cu toate acestea se pare că Germania are șanse mai mari de victorie și propunem un scor de 2-1  pentru biletul zilei cu șanse de reușită de 14 procente.