Biletul zilei: Germania U21 vs Spania U2

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Germania U21 vs Spania U21
Germania U21 - Spania U2
1
4.33
X
3.60
2
1.85

Astăzi cu începere de la ora 21:45 este programată finala acestui Campionat European la jucători sub 21 de ani. Jucătorii au șansa să ridice acest trofeu care poate fi o bornă importantă în cariera lor de jucători profesioniști. Dacă  facem o analiză amănunțită a loturilor celor două echipe observă că astăzi vom vedea la lucru cele mai puternice participante la această ediție a Europeanului. Sperăm ca meciul să fie unul spectaculos iar cea mai bună echipă să câștige. Ținând cont că în acest meci este în joc un trofeu european, acesta nu trebuie să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri sportive.

Germania vine după un turneu final în care a obținut rezultate destul de bune. A făcut parte din grupa C în care a evoluat alături de formațiile Italiei, Danemarcei și Cehiei.  Nemții au obținut două victorii în grupă după care a pierdut în fața Italiei cu scorul de 1-0. Astfel Germania s-a calificat ca fiind cea mai bună echipă de pe locul doi iar în semifinale a evoluat contra Angliei. După un meci spectaculos care s-a terminat 2-2. Panzzerele s-au calificat în această finală în urma loviturilor de departajare. Nemții nu pornesc ca favoriți dar oricând în fotbal este loc de o surpriză. Biletul zilei la pariuri sportive poate fi o sursă de venit dacă ți cont de pontrurile echipei noastre.

Spania este văzută de mulți specialiști ca favorită să își adjudece trofeul. Furia Roja condusă de Bellerin. Saul și Asensio are un parcurs perfect la acest European. În faza grupelor au obținut victorii în fața adversarelor, Serbia, Portugalia și Macedonia. Ibericii au trecut în seifinale de Italia după un meci perfect făcut de Saul. Acesta a marcat o triplă în acest meci fiind jucătorul meciului.  Pentru acest meci vom miza pe experiența fotbaliștilor spanioli care vor fi foarte motivați pentru obținerea victoriei. Forma de moment a spaniolilor este una foarte bună având cinci victorii în ultimele cinci partide disputate. Pronosticul nostru pentru acest meci este 1. Cota pentru acest pont este de 1,85, fiind excelentă pentru a fi adăugată pe biletul zilei. Cu biletul zilei îți poți rotunji venitul dacă ești inspirat și perseverent.