Biletul zilei: Georgia vs Țara Galilor

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Georgia - Țara Galilor
1
4.10
X
3.30
2
2.00

Cupa Mondială se apropie cu pași repezi. În Europa se dau ultimele bătălii pentru prezența la turneul final din Rusia. Echipele speră să obțină biletele în ultimele două partide care au mai rămas din cadrul preliminariilor.  Unul dintre meciurie cu miză ce va avea loc astăzi este întâlnirea de la Tibilisi, acolo unde Georgia va primi vizita celor din Țara Galilor. Chiar dacă gruzinii nu mai au nicio șansă la calificare, galezii speră la cele trei puncte pentru a avea șanse măcar la prezența la baraj. Biletul zilei la pariuri sportive de astăzi ne poate aduce un câștig destul de mare ținând cont de ce cotă va avea pronosticul echipei noastre.  Miza acestei partide este poziția a doua cea care duce la baraj deoarece primul loc pare că va fi al Serbiei. Cele două formații fac parte din grupa D alături de Serbia, Austria,  Irlanda și Moldova.

Georia nu mai are nicio șansă nici ăcar pentru calificarea la baraj. Georgienii ocupă poziția a cincea a clasamentului cu doar cinci puncte acumulate. Toate aceste pucnte au venit în urma a cinci rezultate de egalitate.  Alături de echipa Moldovei, gruzinii sunt singura formație din  grupă care nu a înregistrat vre victorie. În ultimele trei partide gazdele din această seară au înregistrat trei remize. Acest lucru trebuie să îi pună pe gânduri pe galezi care nu vor avea un meci ușor. Biletul zilei la pariuri sportive va avea o cotă ce ne va dubla miza pariului.

Țara Galilor încearcă să obțină poziția a doua a grupei și automat calificarea la baraj. Pentru acest lucru are nevoie de trei puncte în această deplasare, într-o partidă care nu se anunță deloc ușoară. Bale și compania au 14 puncte în clasament. Chiar dacă nu ua înregistrat nicio înfrângere rezultatele de egalitate i-au tras mult în jos deoarece au obținut nu mai puțin de cinci remize. În ultimele două meciuri au arătat o creștere de formă și au obțiut șase puncte după victoriile înregistrate contra Moldovei și Austriei în care nu au primit niciun gol. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi este 1. Am ales acest pronostic pentru biletul zilei deoarece considerăm că galezii vor fi mult mai motivați și au de partea lor valoarea care sperăm să își spună cuvântul în această seară.