Biletul zilei: Genoa vs Napoli

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Genoa - Napoli
1
9.00
X
5.00
2
1.35

Napoli încă visează la un nou titlu în Serie A. După ce în ultima etapă din campionatul Italiei a remizat contra celor de la Inter scor 0-0, astăzi napoletanii se vor deplasa la Genoa pentru o partidă din cadrul etapei cu numărul 10. Între cele două echipe este o diferență foarte mare din punct de vedere al clasamentului care este posibil să se vadă și în jocul de astăzi. Oaspeții sunt dornici să își recapete poziția de lider pe care a urcat Inter după victoria de aseară contra celor de la Sampdoria. Pronosticul pentru biletul zilei referitor la acest meci o să îl aflați doar dacă citiți acest articol.

Genoa nu a început sezonul foarte bine. Înaintea meciului din această seară ocupă poziția a 14 a clasamentului cu doar șase puncte acumulate după cele nouă meciuri disputate. Aceste puncte au venit în urma unei singure victorii și a trei remize. Un plus pentru echipa gazdă este acela că în ultimele două meciuri nu au fost învinși. Chiar în ultima etapă au remizat alb, 0-0, contra celor de la AC Milan. Pe teren propriu jocul nu se leagă deloc pentru gazde deoarece după patru meciu acasă au acumulat un singur punct. Pentru Genoa va fi un nou meci în fața unui adversar foarte puternic astfel că pronosticul pentru biletul zilei nu va merge pe o victorie a lor.

Napoli vrea să își recâștige prima poziția a clasamentului pierdută după victoria Interului. Cu un meci mai puțin disputant sunt la un singur punct în spatele celor de la Internazionale. Elevii lui Maurizio Sarri au remizat într-un singur meci în acest sezon iar în rest au obținut doar victorii. Defensiva a primit doar cinci goluri, dar si ofensiva este la același nivel deoarece are o medie de aproape trei goluri marcate pe meci. În deplasare cei de la Napoli au bifat patru victorii din patru meciuri și astăzi au șanse foarte mari să mai bifeze încă un succes. Napoli nu a câștigat în ultimele două deplasări contra celor de la Genoa, ambele încheindu-se 0-0. Astfel oaspeții vor avea o motivație în plus. Biletul zilei de astăzi va avea ca pont o victorie a celor de la Napoli. Biletul zilei poate fi o sursă de venit în cazul în care ești inspirit atunci când alegi ponturile.