Biletul zilei: Gençlerbirliği vs Kasımpaşa

Recomandarea noastră: 1

Biletul Genclerbirligi vs Kasimpasa
Gençlerbirliği - Kasımpaşa
1
2.08
X
3.60
2
3.30

Vecine de clasament Genclerbirligi se va duela cu Kasimpasa pentru cele trei puncte astăzi de la ora 17:00. În Super Lig, campionatul Turciei aceasta este ultima etapă ce va pune punct acestui sezon. Acest meci chiar dacă pare lipsit de miză se anunță unul foarte spectaculos ținând cont de orgoliile ce sunt în Turcia. Acest meci nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei deoarece cotele pronosticurilor  sunt unele atrăgătoare iar noi vom încerca să va îndrumăm spre cota câștigătoare.

Genclerbirligi ocupă poziția a 8-a a clasamentului cu 43 de puncte acumulate în cele 43 de etape scurse până în acest moment. În urma victoriei de etapa trecută de pe terenul celor de la Bursaspor cu scorul de 2-1 se pare că sunt într-o revenire de formă. Ofensiva a fost problema echipei în acest sezon. Gazdele acestei confruntări au înscris doar 32 de goluri fiind una dintre cele mai slabe ofensive din campionatul turcesc. În acest meci vom miza pe dorința de revanșă a celor de la Genclerbirligi pentru că în meciul tur au fost învinși cu scorul de 3-0.  În fața propriilor suporteri gazdele de astăzi evoluează foarte bine. Au suferit doar 3 înfrângeri și au primit doar 9 goluri, fiind cea mai bună defensivă din Turcia în meciurile de pe propriul teren. Pentru biletul zilei vom miza pe o victorie a color de la Genclerbirligi care au o cotă pentru cele trei puncte de 2,08.

Kasimpasa traversează o formă foarte slabă. Vine după două înfrângeri în care a marcat un singur gol și a primit șapte. Defensiva oaspeților este una care primește destul de multe goluri, în acest sezon încasând 42 de goluri ceea ce este mult dacă echipa își dprește un loc mai bun. În cele 16 meciuri disputate în deplasare de Kasimpasa, oaspeții au reușit doar 4 victorii și a suferit 9 înfrângeri.  În ultimul meci din deplasare a fost învinsă la Istanbul de Besiktas cu scorul de 4-1. Noi vă recomandăm să mizați pentru biletul zilei la acest meci pe 1. Cota aferentă acestui pronostic vă poate aduce un câștig suplimentar pe biletul zilei la pariuri.