Biletul Zilei: Gençlerbirliği vs Fenerbahçe

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Gençlerbirliği vs Fenerbahçe
Gençlerbirliği - Fenerbahçe
1
4.75
X
3.80
2
1.61

Se joacă runda cu numărul 32 în Super Lig, campionatul turcesc, unde Fenerbahce va încerca să obţină o victorie în faţa celor de la Genclerbirligi pentru a-şi consolida poziţia în clasament şi a se întoarce în ligile europene începând din toamnă. Meciul va avea loc în această seară de la ora 20:00. Stadionul pe care se va juca meciul este Ankara 19 Mayis Stadyumu, stadionul celor de la Genclerbirligi. Cota aferentă victoriei lui Fenerbahce este de aproximativ 1.61 la casele de pariuri şi noi o recomandăm pentru biletul zilei.

Fenerbahce este favorită să câştige în această partidă. Aceasta se află pe locul 3 în campionat, cu 57 de puncte acumulate în 31 de meciuri, având 16 victorii, 9 egaluri şi 6 înfrângeri. După ce anul trecut a terminat pe locul 2, loc ce o trimite la preliminarii pentru UEFA Champions League, de această dată va trebui să se mulţumească doar cu calificarea în Europa League. Echipa antrenată de Dick Advocaat este neînvinsă de 6 etape în campionat şi va trebui să câştige în această seară pentru a-şi consolida poziţia pe podiumul campionatului, Galatasaray fiind la doar 2 puncte în urma acestora, pe locul al 4-lea. Absent din partida pentru biletul zilei de astăzi va fi doar Fernandao.

Genclerbirligi vine după 2 înfrângeri consecutive în campionat. Actualmente, aceasta se află pe locul al 9-lea, la mijlocul clasamentului, cu doar 40 de puncte. În ciuda poziţiei sale mediene, această echipa deţine cea mai slabă ofensivă din campionat, alături de cea a ehipei Gaziantepspor care se află însă pe locul al 17-lea. Ambele au reuşit să înscrie doar de 29 de ori în 31 de partide. Singurul absent al echipei gazdă este şi cel mai bun marcator al acesteia, Serdar Gurler, ce a înscris 13 goluri în acest sezon. Nu uitaţi să adăugaţi cota de 1.61 a lui Fenerbahce pe biletul zilei!