Biletul Zilei: Gaz Metan Mediaș vs Poli Timișoara

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Gaz Metan Medias vs Poli Timisoar
Gaz Metan Mediaș - Poli Timișoara
1
3.50
X
3.45
2
1.75

Ultima șansă pentru bănățeni de a mai evolua și din sezonul viitor tot în Liga 1 o reprezintă acest meci ce se va disputa astăzi de la ora 17:00. Poli Timișoara va avea un meci foarte dificil în deplasarea de la Gaz Metan mediaș. Mizăm pe un meci în care oapseții vor lupta din greu pentru ca să își îndeplinească obiectivul sezonului. Meciul are cote destul de mari și este excelent pentru a fi adăugat pe biletul zilei.

Gaz Metan Mediaș este la capătul unui sezon bun în care a fost foarte aproape de a prinde play-off-ul. În acest moment ocupă poziția secundă din play-out cu un singur punct avans față de Voluntari. Echipa pregătită de Cristi Pustai a evoluat relaxată în tot acest play-out deoarece a fost lipsită de un obiectiv major. Gazul are două victorii în ultimele patru partide. În acest mini campionat pe proriul teren, cei de la Mediaș au suferit o singură înfrângere 0-2 contra CSMS Iași. În ultimele trei partide disputate la Mediaș cei de la Gaz au obținut victorii la cel puțin două goluir diferență. Pentru biletul zilei facem o sinteză a celor mai bune meciuri în fiecare zi.

Poli Timișoara își va juca ultima șansă până la capăt. Echipa antrenată de Ionuț Popa se află la finalul unui sezon foarte bun dacă ținem cont că au plecat la drum cu o penalizare de 14 puncte. Dacă vor obține victoria astăzi cei de la Timișoara sunt siguri că vor evolua cel puțin la baraj sau dacă celelalte rezultate îi vor ajuta, chiar să rămână direct în Liga 1. Dacă vor participa la baraj va fi un derby în banat, Poli Timișoara contra UTA Arad. Poli Timișoara vine după o victorie clară și un foarte bun făcut în compania formației ASA Târgu Mureș pe care au învins-o cu scorul de 3-1 pe Dan Păltinișanu. Cota pe care o au cei de la Timișoara este de 1,75, cotă foarte bună de a fi adăugată pe biletul zilei. Când am ales această cotă pentru biletul zilei am ținut cont de dorința de victorie a oaspeților.