Biletul zilei: Gaz Metan Mediaș vs Sepsi Sfântu Gheorghe

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Gaz Metan Mediaș - Sepsi Sfântu Gheorghe
1
1.79
X
3.55
2
4.35

Play-out-ul Ligii 1 continuă cu meciuri foarte interesante. Astăzi este un meci foarte interesant în lupta pentru evitarea retrogradării. Gaz Metan Mediaș va primi vizita celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Jocul din această seară este unul foarte interesant în care cei de la Mediaș vor face totul pentru a își trece în cont cel puțin un punct. Cele două formații s-au mai întâlnit de trei ori în acest sezon dar victoriile au fost împărțite în timp ce un meci s-a terminat la egalitate. Pe biletul zilei la pariuri sportive vom merge pe victoria echipei la care se așteaptă multă lume.

Gaz Metan Mediaș ocupă în acest moment poziția a cincea a clasamentului. Medieșenii au reușit să acumuleze în acest sezon 26 de puncte. Chiar dacă în iarnă erau văzuți de multă lume ca și retrogradați în Liga a doua, vedem că în urma rezultatelor din play-out, Mediașul are șanse foarte mari să se salveze de la retrogradare. Elevii lui Cristi Pustai vin după două remize și o victorie în ultimele trei meciuri disputate. Din cinci meciuri disputate pe teren propriu în acest play-out ei au obținut trei victorii ceea ce este un bilanț foarte bun. Cu o victorie astăzi, Gazul se poate considera ca și salvată de la retrogradare. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 1.79 de pe urma acestui meci.

Sepsi Sfântu Gheorghe este surpriza plăcută a acestui sezon.  Cei de la Sepsi au făcut un play-out foarte bun. În acest moment Sepsi ocupă poziția a treia a clasamentului. Ei au acumulat până în acest moment 32 de puncte. Forma de moment este una foarte bună deoarece au obținut patru victorii în ultimele cinci etape. Oaspeții au a doua ofensivă a sezonului după ce au  reușit să 20 de goluri. În deplasare în acest play-out cei de la Sepsi au înregistrat doar rezultate pozitive înregistrând două victorii și trei rezultate de egalitate. Biletul zilei la pariuri poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Astăzi vom merge pe victoria celor de la Gaz Metan Mediaș care credem că vor fi mult mai motivați. Pariază pe biletul zilei propunerea noastră și o să realizezi profit.