Biletul zilei: Gaz Metan vs FCSB

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Gaz Metan Mediaș - FCSB
1
3.30
X
2.95
2
2.33

Zi plină de fotbal în Liga 1. Sunt programate pentru această zi nu mai puțin de trei partide și fiecare este foarte importantă. Astăzi vor evolua reprezentantele României în UEFA Europa League.  De la ora 21:00 Gaz Metan Mediaș va primi vizita celor de la FCSB. Acest meci a stârnit interesul tuturor microbiștilor. Ultimele două meciuri directe au fost câștigate de cei de la FCSB, dar astăzi lucrurile pot sta altfel. Ambele echipe au șansa lor la victorie iar meciul este deschis oricărui rezultat. Vom miza pe o cotă care să ne aducă un profit consierabil și deaceea sfatul nostru este să mergi pe mâna noastră. Pariază și o să câștigi în fiecare zi doar cu biletul zilei la pariuri sportive.

Gaz Metan Mediaș este surpriza plăcută a acestui sezon. Toată lumea vorbește despre Gaz Metan la modul superlativ. Carlos Fortes este cel mai important jucător al celor de la Gaz Metan Mediaș. Atacantul în vârstă de 23 de ani a marcat în fiecare etapă până acum. Gazdele partidei de astăzi vor începe meciul din postura echipei aflate pe prima poziție a clasamentului. Chiar adcă au trecut doar trei etape Gazul a confirmat că este o echipă foarte bună. Nu trebuie să uităm că cei de la Mediaș au învins pe Dinamo etapa trecută cu scorul de 3-2 după ce au fost conduși cu 2-1.  Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă foarte avantajoasă de 2.95.

FCSB are destul probleme. După declarațiile oficialilor astăzi vor juca cu unii jucători care au jucat mai pușin pentru a se concentra la returul cu Hajduk, care va avea loc joi. Prioritatea celor de la FCSB în acest moment este UEFA Europa League. În cele trei etape scurse cei de la FSCB au o înfrângere, un egal și o victorie. Va fi interesant să vedem dacă Nicolae Dică îl va băga să joace pe Raul Rusescu, jucător ce s-a alăturat roș-albaștriilor săptămâna trecută. Astăzi vom merge pe un rezultat de egalitate dar așa cum am ami zis, partida este deschisă oricărui rezultat. Pariază și câștigă în fiecare zi cu biletul zilei oferit de echipa noastră. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.