Biletul zilei: Gaz Metan Mediaș vs FCSB

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Gaz Metan Mediaș - FCSB
1
10.00
X
4.50
2
1.36

Prima etapă din acest an a Ligii 1 continuă. După ce aseară am văzut două partide foarte spectaculoase acum e rândul FCSB-ului să ne arată dacă este pregătită pentru sezonul de primăvară. Deplasarea de la Gaz Metan Mediaș nu se anunță deloc una ușoară pentru roș-albaștrii. Gazdele au mare nevoie de puncte în lupta lor pentru evitarea retrogradării în timp ce steliștii au nevoie de puncte pentru cursa pe care o au cu CFR Cluj pentru titlul de campioană. Acest meci este foarte importat de urmărit pentru a vedea cum se prezintă oaspeții după ultimele transferuri realizate. Biletul zilei la pariuri sportive online ne poate aduce un profit important de pe urma acestui joc.

Gaz Metan Mediaș este una dintre echipele care este posibil să retrogradeze. Elevii lui Cristi Pustai ocupă poziția a 13-a a clasamentului după ce în etapele disputate au reușit să acumuleze doar 15 puncte. Până înaintea acestei etape cei de la Gaz Metan au cel mai slab atac. Ei au reușit să marcheze de doar 10 ori în acest sezon. În aceatsă iarnă l-au pierdut pe Bojan Golubovic dar în schimb a revenit Vali  Crețu. Astăzi au nevoie de un rezultat bun pentru a le da speranțe pe viitor dar trebuie să ținem cont de faptul că vor avea un adversar foarte puternic. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce o cotă de 1.36.

FCSB nu se gândește la alt rezultat în afara victoriei astăzi. Elevii lui Nicolae Dică au nevoie de cele trei puncte pentru a începe sezonul cu dreptul dar și pentru a pune presiune pe cei de la CFR Cluj. FCSB dacă va învinge va trece pe prima poziție cei puțin până când va juca CFR Cluj. În această iarna cea mai importnată plecare de la Steaua a fost cea a portarului Niță dar în schimb au fost aduși Valerică Găman și Cristi Tănase. Gnohere nu va putea evolua în această seară fiind suspendat. FCSB est văzută ca favorită de toată lumea în această seară mai ales ca Budescu este într-o formă foarte bună. Biletul zilei va avea ca pronostic o victorie a celor de la FCSB. Pariază și câștigă alături de echipa noastră în fiecare zi cu biletul zilei.