Biletul zilei: Gaz Metan Mediaș vs FC Voluntari

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Gaz Metan Mediaș - FC Voluntari
1
2.33
X
3.20
2
3.05

Play-out-ul din Liga 1 continuă cu noi meciuri foarte interesante. Astăzi vom asista la un noi meci foarte interesant din zona retrogradării. Rezultatul de astăzi este unul foarte important pentru ambele formații. Gaz Metan Mediaș va primi vizita celor de la FC Voluntari. Cele două echipe sunt despărțite de doar două puncte în clasament. Cele două formații s-au mai întâlnit de trei ori în acest sezon, iar în acele meciuri s-au înregistrat toate cele trei rezultate posibile. Cine va câștiga acest meci va avea foarte mari pentru a se salva de la retrogradare. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți articolele noastre în fiecare zi.

Gaz Metan Mediaș se gândește doar la cele trei puncte în acest meci. În acest moment cei de la Mediaș ocupă poziția a șasea a clasamentului din play-out. Acest loc este unul de baraj în acest moment dar mai este destul de mult până la finalul de sezon. Gazdele partidei de astăzi vin după ce au acumulat un singur punct în ultimele două meciuri. Forma aceasta de moment este una destul de slabă care le poate da bătăi de cap privind un rezultat bun astăzi. Pe teren propriu Gazul are o singură înfrângere în play-off-ul acesta. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 3.20 destul de mare pentru a paria.

FC Voluntari speră să obțină un rezultat bun astăzi. Elevii antrenați de Adrian Mutu ocupă poziția a cincea a clasamentului. Ei au acumulat până în acest moment 24 de puncte. În ultimele trei etape oaspeții partidei de astăzi au reușit să acumuleze o singură victorie în fața celor de la Poli Timișoara. În deplasare în acest play-out vin după două victorii în ultimele două etape. O victorie pentru cei de la Voluntari în acest meci ar însemna că ei s-ar salva într-o proporție foarte mare de la retrogradare. Biletul zilei la pariuri poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite în fiecare zi de către echipa noastră. Am ales pe biletul zilei să mergem pe mergem pe un rezultat de egalitate. Ne așteptăm la un meci foarte echilibrat în care cele două echipe vor face totul să se lupte pentru punctele puse în joc.