Biletul zilei: Gaz Metan Mediaș vs Dinamo

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Gaz Metan Mediaș - Dinamo
1
3.50
X
3.35
2
2.06

Etapa cu numărul trei din Liga 1 se va încheia cu un meci foarte interesant. Gaz Metan Mediaș va primi vizita celor de la Dinamo. Ambele echipe au arătat foarte bine în primele două etape. Astfel că cine va învinge astăzi va continua forma foarte bună din acest sezon. În stagiunea trecută cele două echipe s-au întâlnit de patru ori. Toate cele patru meciuri au fost câștigate de Dinamo, iar câinii au marcat de fiecare dată tei goluri. Până acum ambele echipe au câte patru puncte în clasament astfel că meciul de astăzi se anunță unul dificil pentru ambele formații. Pronosticul pentru biletul zilei ne va dubla banii pariați în urma acestui meci.

Gaz Metan Mediaș poate confirma începutul foarte bun de sezon. Gazdele partidei de astăzi nu au suferit nici o înfrângere în acest sezon ceea ce este foarte bine pentru ei. Medieșenii au învins în prima etapă pe Concordia Chiajna cu scorul de 2-1 pentru ca în a doua etapă să remizezi în deplasarea de la Voluntari cu scorul de 1-1. În aceste două emciuri gazdele de astăzi și-au creea foarte multe ocazii de a marca. Trebuie să notăm și faptul că ne-a mirat forma foarte bună a atacantului Fortes care este un jucător foarte puternic. Acesta a marcat deja de două ori în cele două etape. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 2.06 la acest meci.

Dinamo pornește din postura de favorită. Câinii își pot trece în cont in nou success. Aceștia au patru puncte după primele două etape. În prima rundă au învins pe Voluntari cu scorul de 2-1. În a doua etapă chiar dacă nu au câștigat au făcut un joc foarte bun. Ei au remizat cu scorul de 3-3 în Derby de România contra celor de la FCSB. Elevii lui Florin Bratu au ocazia de a confirma forma foarte bună pe care au arătat-o în aceste prime două etape. Moralul ambelor echipe este la cote înalte astfel că ne putem aștepta la orice rezultat în partida din această seară. Biletul zilei va merge pe mâna celor de la Dinamo. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.