Biletul Zilei: Gaz Metan vs Concordia Chiajna

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Gaz Metan vs Concordia
Gaz Metan Mediaș - Concordia Chiajna
1
2.50
X
3.30
2
2.70

Ponturile noastre pentru biletul zilei continuă și astăzi cu o serie de meciuri foarte interesante. Unul dintre acestea se va disputa astăzi în play-out-ul Ligii 1. La Mediaș, Gaz Metan va primi vizita echipei Concordia Chiajna. Acest meci are o importanță foarte mare pentru Concordia, echipă aflată în luptă directă pentru salvarea de la retrogradare. Întâlnirea dintre cele două echipe va începe de la ora 18:00 și se va disputa pe stadionul municipal din Mediaș. Pentru că astăzi sunt destul de puține meciuri în oferta de pariuri, acest joc nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei.

Gaz Metan Mediaș este scăpată de orice fel de griji pentru aceste ultime etape rămase de disputat. Echipa pregătită de Cristi Pustai ocupă poziția a doua din play-out, fiind la 4 puncte de CSMS Iași. Contra echipei din Moldova au pierdut în ultima etapă cu scorul de 2-0. Medieșenii au de apărat locul secund pentru că au un singur punct avans față de FC Voluntari, echipa clasată pe ultima treaptă a podiumului. În ultimele două meciuri jucate pe teren propriu de cei de la Gaz Metan au obținut victorii în care au marcat minim 3 goluri dar au și primit căte unul. Chiar dacă nu mai au o motivație foarte mare cei de la Gaz Metan sunt favoriți să își adjudece astăzi cele 3 puncte. Putem merge pe 1 solist pentru care avem o cotă de 2,43.

Concordia Chiajna dezamăgește în fiecare meci și are mari șanse să joace barajul de menținere în Liga 1, sau chiar să retrogradeze. Oaspeții de astăzi au nevoie de puncte ca de aer pentru că sunt trei echipe aflate la egalitate de puncte, luptându-se pentru un singur loc ce asigură prezența sigură în viitorul sezon de Liga 1. Ilfovenii se află în luptă de la cu ACS Poli Timișoara și Pandurii Targu Jiu, care se vor duela în meci direct astăzi la Timișoara. În ultima etapă oaspeții au suferit o înfrângere surprinzătoare la Severin contra celor de la Pandurii Târgu Jiu. O nouă înfrângere astăzi poate arunca echipa ilfoveană pe un loc ce retrogradează direct. Acest meci care este una dintre ultimele șanse pentru Concordia Chiajna, nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei. Dacă ți cont de analizele și pronosticurile noastre pe tremen lung este foarte posibil să fi pe profit la pariuri.