Biletul zilei: Gaz Metan Mediaș vs Concordia Chiajna

Recomandarea noastră: x

Gaz Metan Mediaș - Concordia Chiajna
1
3,15
X
3,15
2
2,32

Astăzi vor avea loc ultimele partide ale primei runde din noul sezon de Liga 1. De la ora 18:00 Gaz Metan Mediaș va primi vizita celor de la Concordia Chiajna. Cele două formații au fost implicate în sezonul trecut în lupta pentru evitarea retrogradării. Astfel cele două adversare s-au întâlnit de patru ori în sezonul trecut. Două partide s-au încheiat la egalitate în timp ce un meci a fost câștigat de Gaz Metan iar unul de Concordia. Cotele la acest meci sunt unele destul de echilibrate astfel că orice rezultat este de luat în calcul atunci când alegem pronosticul. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă destul de mare la acest meci.

Gaz Metan Mediaș a suferit o serie de schimbări în această vară atât la nivelul băncii tehnice cât și la nivelul lotului de jucători. O schimbare importantă dar și surprinzătoare a fost înlocuirea lui Cristi Pustai cu Mihai Teja. La nivelul lotului de jucători au plecat: Parvulescu, Popovici,  Rondon. Cei care au venit sunt nume destul de necunoscute la prima vedere: Diallo, Batista și Lopes. În această vară gazdele partidei de astăzi au susținut șase meciuri de pregătire. Patru dintre aceste meciuri au fost înfrângeri și doar două au fost victorii. Bilanțul medieșenilor în pregătire nu este unul bun dar totuși meciurile oficiale sunt altceva. Va fi foarte interesant să vedem evoluția Medișului după plecarea lui Pustai. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce un pronostic pe un rezultat de egalitate.

Concordia Chiajna este cotată cu șanse mai mari de a obține victoria dar nu este favorită clară. Oaspetii partidei de astăzi au reușit în sezonul trecut salvarea de la retrogradare în ultimele etape ale sezonului trecut iar acum își doresc mai mult. Pentru acest lucru au fost aduși la echipa Gabi Matei, Leca, Ivanovici, Mazarache, Greab. Concordia Chiajna a și renunțat la o serie de fotbaliști ca: Patache, Isvoranu, Bud, Babici. Pe banca tehnică a fost confirmat si pentru acest sezon Ionuț Badea. În singurul meci amical din această vară Concordia a învins pe Admira cu scorul de 1-0. Ne așteptăm la un meci strâns iar pe biletul zilei vom merge pe un rezultat de egalitate. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de noi.