Biletul zilei: Gaz Metan Medias vs CFR Cluj

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Gaz Metan Medias vs CFR Cluj
Gaz Metan Medias - CFR Cluj
1
4.80
X
3.45
2
1.75

În cel mai interesant joc de astăzi din Liga 1 CFR va încerca să obțină o nouă victorie în acest sezon. CFR Cluj se va  deplasa la Mediaș pentru meciul din cadrul etapei cu numărul trei. Cotele acestui meci sunt foarte atractive pentru a fi adăugate pe biletul zilei. Acest joc va avea fluierul de start de la ora 21:00. Ultimele episoade ale acetui derby al Ardealului ne-a oferit dispute interesante, fiind un motiv în plus să îl urmărim.

Gaz Metan Mediaș nu a avut un început de sezon așa cum și-ar fi dorit. La sfârșitul celor două etape de până acum au reușit un singur punct, destul de puțin pentru o echipă care a fost foarte aproape de prinderea play-off-ului sezonul trecut. În primul joc al noului sezon medieșenii au fostînvinși clar la Ovidiu de către Viitorul cu scorul de 3-0. În cea de-a doua etapă gazdele acetui joc au reușit să câștige primul punct, după remiza albă în fața echipei Poli Iași. Cristi Pustai tehnicianul gazdelor a pierdut foarte mulți jucători importanți de la echipă în această vară ca Eric, Munteanu. A fost nevoit să aducă alții dar echipa poate avea unele probleme legate de omogenitatea lotului care se vor putea simți în această perioadă de început de sezon. Cota pentru pronosticul nostru la biletul zilei la pariuri sportive este de 1.75.

CFR Cluj este campioana transferurilor în această perioadă în Liga 1. Ultimul transfer anunțat pentru clujeni este cel al lui Balde, care a evoluat și la Atletico Madrid. Elevii lui Dan Petrescu au reușit să câștige patru puncte după primele două etape ale acestui sezon. Chiar dacă rezultatul de 1-1 în fața Botoșaniului era văzut ca un semieșec, acum este un rezultat bun cel obținut în moldova. În cea de-a doua etapă clujenii au făcut un meci foarte bun în fața campioanei Viitorul pe care i-au învins cu scorul de 2-0. CFR Cluj putem spune că are și un avantaj moral în fața Gazului. CFR nu a fost învinsă în ultimele 5 meciuri directe de către adversara de astăzi. Pronosticul nostru pentru biletul zilei la pariuri sportive este 2. Acest pont poate fi jucat single pe biletul zilei pentru a avea șanse mai mari de câștig dar cu o miză mai mare.