Biletul zilei: Gaz Metan Mediaș vs Astra Giurgiu

Recomandarea noastră: 2

Gaz Metan Mediaș - Astra Giurgiu
1
4.80
X
3.40
2
1.80

În acest mijloc de săptămână este programamtă să se dispute o nouă fază a Cupei României. În această perioadă este programaă faza sferturilor de finală care ne aduce meciuri din ce în ce mai interesante. La Mediaș, Gaz Metan va primi vizita celor de la Astra Giurgiu în sferturile de finală. Acest meci este decisive pentru calificarea în semifinalele Cupei României. Cele două echipe s-au întâlnit și la începutul lunii februarie în Liga 1, iar meciul a fost unul foarte interesant, terminându-se cu scorul de 4-3. Astăzi este aproape sigur că vremea își va pune amprenta asupra jocului. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți acest articol.

Gaz Metan Medias traversează în Liga 1 un sezon foarte slab, dar totuși speră la salvarea de la retrogradare. Medieșenii sunt pe poziția a 13-a a clasamentului. Chiar dacă au reușit decât un punct în acest an trebuie să ține cont că au întâlnit trei echipe care s-au luptat pentru un loc de play-off. În Cupa roamâniei Gaz a trecut până în acest moment de Metaloglobus și CS Mioveni. Ambele meciuri au fost câștigate la un gol diferență. Chiar dacă echipa lui Cristi Pustai este mai slabă valoric poate profita de condițiile meteo nefavorabile și să își treacă în cont calificarea. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă de 1.80.

Astra Giurgiu este considerată favorită la calificarea în semifinalele Cupei României. Astralii sunt într-o formă foarte bună pe care au arătat-o în acest an în Liga 1. În ceel patru meciuri au reușit să acumuleze șapte puncte cu care au reușit calificarea în play-off de pe poziția a patra. În ultima etapă au reușit o victorie foarte importantă contra celor de la Dinamo. În traseul lor până în această fază a Cupei României Astra a trecut de Concordia Chiajna și Chindia Târgoviște. În ambele meciuri Astra nu a primit niciun gol. Dacă Edi Iordănescu va folosi cei mai în formă jucători este de așteptat ca Astra să se califice fără probleme. Biletul zilei va avea ca pronostic o victorie și automat o calificare a celor de la Astra Giurgiu mai departe în Cupa României. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.