Biletul zilei: Gaz Metan Mediaș vs AFC Hermannstadt

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Gaz Metan Mediaș - AFC Hermannstadt
1
2.22
X
3.00
2
3.65

CSU Craiova își așteaptă adversara din finală. Cupa României este aproape de a își desemna o nouă câștigătoare. Craiova a ajuns în finală după ce a trecut cu scorul de 6-3 la general de FC Botoșani.  Astăzi Gaz Metan Mediaș și Hermannstadt își vor disputa manșa retur a semifinalei din Cupa României. Meciul tur a fost câștigat de cei de la Sibiu cu scorul de 1-0. Astză vom vedea un meci de totul sau nimic pentru ambele formații deoarece un asemea meci cu un trofeu pe masă poate fi o șansă unică pentru jucătorii ambelor formații. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți acest articol.

Gaz Metan Mediaș pornește cu șanse mai mari decât adversara lor la victorie astăzi. Ei au avantajul terenului propriu dar și theoretic sunt o echipă mai valoroasă deoarece evoluează într-un eșalon superior. Pentru gazde este foarte important ca astăzi să nu primească niciun gol. Medieșenii au mers foarte bine în acest sezon al Cupei României. Ei au reușit să elimine pe Metaloglobus, CS Mioveni, după care în sferturile de finală au reușit să producă surpriza și să elimine pe Astra Giurgiu. Pentru elevii lui Cristi Pustai poate fi o șansă unică în cariera de fotbalist de a câștiga un trofeu. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victore a celor de la Gaz Metan Mediaș, dar asta nu înseamnă că obligatoriu se vor și califica.

AFC Hermanstadt ese surpriza plăcută a acestui sezon din Cupa României. Ar fi foarte frumos pentru o echipă de Liga a doua să dispute o astfel de finală. Din sezonul următor este aproape sigur că vom vedea formația sibiană în Liga 1. În drumul lor până în această fază a competiției cei de la Hermanstadt au eliminate pe Industria Galda, FC Voluntari, Juventus București, pentru ca în sferturile de finală să producă marea surpriză și să elimine pe FCSB după un meci câștigat cu scorul de 3-0.  Pentru Sibiu avantajul de 1-0 luat la sfârșitul primului meci poate cântări decisiv în balanța calificării. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi în fiecare zi pe pronosticurile oferite de noi. Pentru oaspeții de astăzi și o înfrângere la un gol poate însemna calificare. Pariază biletul zilei propus de noi și realizează profit în fiecare zi.