Biletul zilei: Freiburg vs Red Bull Leipzig

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Freiburg - Red Bull Leipzig
1
3.45
X
3.45
2
2.12

Runda cu numărul 19 din Bundesliga continuă cu partide foarte interesante. După ce aseară am asistat la un joc foarte spectaculos în Hetrha și Dortmund, astăzi anticipăm spectacolul în meciul dintre Freiburg și Red Bull Leipzig. Între cele două echipe este o distanță destul de mare pe care o observăm atunci când aruncăm o privire asupra clasamentului. Chiar și așa ne așteptăm la un meci deschis în care ofensivele celor două echipe își vor face simțită prezența pe tabela de marcaj. Biletul zilei la pariuri sportive pentru acest meci ne va aduce un pronostic câștigător, sperăm noi, pentru care avem o cotă foarte atractivă.

Freiburg va aborda acest meci cu o motivație foarte mare. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția  a 14-a a clasamentului. În ultima perioadă au arătat o formă foarte bună, lucru care se vede și în rezultatele obținute. Cei de la Freiburg nu au suferit nicio înfrângere în ultimele cinci partide disputate, iar ei vor dori să continue aceatsă formă și după jocul de astăzi. Pe teren propriu gazdele de astăzi primesc gol foarte greu și acest lucru ne este arătat de faptul că în nouă partide au primit doar șase goluri ceea ce este foarte bine pentru o echipă aflată în preajma retrogradării. Problemele echipei sunt atunci când evoluează în deplasare. Biletul zilei la pariuri sportive va avea pentru astăzi o cotă de  2.12.

Red Bull Leipzig este văzută ca favorită în această partidă. Oapseții partidei de astăzi sunt pe poziția a doua a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze până în acest moment 31 de puncte. Ținând cont că prima poziție este a celor de la Bayern Munchen, echipei din Salzburg nu îi rămâne decât să se lupte pentru poziția a doua a clasamentului. În prima etapă a acestui an cei de la Leipzig au învins pe Schalke cu scorul de 3-1 ceea ce ne arată că sunt într-o formă foarte bună și un moral bun. Astăzi pentru biletul zilei vom miza pe o victorie a celor de la Leipzig  care după părerea noastră traversează o formă mult mai bună și au un lot mult mai valoros decât al celor de la Freiburg. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.