Biletul zilei : Freiburg – Dortmund

Rezultatul Nostru Recomandat: 2

Sâmbătă de la ora 16.30 Bundesliga revine pentru etapa cu numărul 22. Unul din cele mai interesante meciuri ale etapei se va disputa la Freiburg unde echipa locală primeşte vizita Borussiei Dortmund. Echipa lui Tuchel parcurge un sezon în care a avut o formă oscilantă. Dortmund a reuşit meciuri spectacol cu victorii la scor, urmate apoi de înfrângeri neaşteptate împotriva unor echipe mai slab cotate. Inconstanţa este cuvântul care ar caracteriza cel mai bine acest sezon al galben negrilor. Cu toate acestea, casele de pariuri online o dau ca favorită pe Borussia. Un pariu pe biletul zilei fotbal pe o victorie a lui Dormund poate aduce o cotă în jur de 1.55.

Freiburg este o echipă puternică pe teren propriu. Din cele zece meciuri jucate acasă, ei au pierdut doar trei şi au câştigat restul de şapte. De menţionat că două din cele trei înfrângeri au venit împotriva lui Bayern şi a lui Leipzig, echipe aflate pe primle două locuri. Pentru biletul zilei, un pariu 1x că Dortmund nu va câştiga meciul va aduce o cotă în jur de 2.30.

Echipa lui Tuchel are al doilea cel mai bun atac din Bundesliga, cu 43 de reuşite. Aubameyang este golgheterul campionatului cu cele 17 goluri ale sale. Dortmund are o medie de 2 goluri înscrise pe meci. Un pariu că galben negrii vor menţine această medie vă poate aduce o cotă de 1.50 pe biletul zilei.

Meciul este de aşteptat să fie unul extrem de disputat. Nici una din cele două echipe nu are o defensivă extrem de solidă, ambele având probleme în acest departament. Un pariu bun pentru biletul zilei se poate dovedi acela că ambele echipe vor marca. Un astfel de eveniment poate avea o cotă de 1.60.