Biletul zilei: Franța vs SUA

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Franța - SUA
1
1.15
X
7.00
2
21.00

Una dintre marile favorite la câștigarea Cupei Mondiale, Franța va da o ultimă reprezentație în fața suporterilor înaintea turneului final. La Lyon, cocoșii vor primi vizita echipei naționale a Statelor Unite Ale Americii, SUA. Din păcate doar Franța este calificată la Cupa Mondială. Acest meci este unul interesant de urmărit pentru a vedea nivelul la care se află Franța și care sunt șansele să se impună în Rusia. Ultimul meci direct dintre cele două echipe s-a desfășurat cu destul de mult timp în urmă așa că rezultatul nu este unul relevant. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți articolele noastre de pe Beturi.ro.

Franța este văzută de foarte multă lume ca plecând cu prima șansă în Rusia. Francezii au o generație foarte bună și aceasta și-ar putea atinge vârful de formă la Cupa Mondială. După ce a trecut fără problem de grupa din preliminarii, francezii vor evolua în Rusia în grupa C. Din această grupă mai fac parte Danemarca. Peru și Australia. Ne este o grupă deloc grea pentru francezi. Franța ne-a arătat o formă de moment de zile mari. Ei vin după trei victorii în ultimele trei meciuri disputate. Toate victoriile au fost obținute la două goluri diferență ceea ce ne arată că Franța joacă din ce în ce mai bine. Pronostciul pentru biletul zilei ne va aduce o victorie a Franței în această seară, pentru care sunt șanse foarte mari să iasă.

SUA nu este printre cele 32 de echipe calificate la Cupa Mondială. Ei sunt ca și în vacanță în acest moment. Chiar dacă sunt priviți cu șanse foarte mici pentru a obține un reuzltat pozitiv în această seară americanii își pot găsi surse de motivație. Oricând un meci cu o astfel de echipă cum este Franța te fece să îți  dorești un meci mare. Oaspeții partidei din această seară  vin după două victorii și o înfrângere în ultimele trei meciuri disputate. Vedem că ei au forța necesară, dacă vor dori să pună unele problem francezilor în acest meci. Biletul zilei ne vaa duce o cotă de 1.15 pe victoria Franței. Chiar dacă este o cotă destul de mică trebuie să o adăugăm pe biletul zilei deoarece și ea va contribui la un câștig mai mare.