Biletul zilei: Franța vs Olanda

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Franța - Olanda
1
1.55
X
4.30
2
6.75

O nouă etapă a calificărilor pentru campionatul mondial din Rusia se va desfășura astăzi. Meciul cel mai interesant al acestei seri este jocul dintre Franța și Olanda care se va desfășura pe Stade de France. Jocul se anunță unul foarte disputat deoarce ambele echipe au nevoie de cele trei puncte și nu își mai permit pași greșiți. Cele două adversare din această seară au fost repartizate în grupa A acolo unde mai evoluează formațiile: Suedia, Bulgaria, Belarus și Luxemburg. Biletul zilei la pariuri sportive online poate fi câștigător dacă mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.

Franța este echipa cotată ca favorită pentru a obține cele trei puncte puse în joc astăzi. Franța nu are voie să facă vreun pas greșit deoarece este la egalitate de puncte cu Suedia pe prima pozitie a clasamentului iar nordicii pot profita de orice pas greșit al gazdelor de astăzi. Francezii au înregistrat în această campanie de calificare 4 victorii. Pe propriul teren gazdele au disputat doar două partide dar au obținut maxim de puncte. Finalista de la ultimul European este obligată să obțină punctele puse în joc pentru a nu își dezamăgi suporterii. Pronosticul pentru biletul zilei la pariuri sportive online pentru acest meci este 1. Noi vom merge pe o victorie a francezilor deoarece au jucători mult mai valoroși, dar ținem cont că naționala Olandei se află pe o pantă descendentă din punct de vedere al formei.

Olanda chiar dacă a lipsit de la Euro 2016 își face planuri mărețe pentru Rusia 2018. Pentru acest lucru batavii au nevoie de un meci foarte bun făcut în fața franceziilor. Olandezii sunt pe poziția a treia a grupei cu 10 puncte acumulate în cele 6 etape disputate. 3 victorii, o remiza și 2 înfrângeri este bilanțul Portocalei Mecanice. În meciul tur dintre cele două echipe s-a impus Franța cu scorul de 1-0. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig destul de mare deoarece cot ape care vom miza este de 1.55. Biletul zilei ne poate adice profit pe termen lung și ne poate rotunji veniturile. Jocul de astăzi este foarte important pentru ambele echipe dar este văzut ca și o adevarată finală pentru Olanda care ar putea ieși din calculele calificării în cazul unui eșec.