Biletul zilei: Franța vs Italia

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Franța - Italia
1
1.72
X
3.75
2
5.70

Amical de gală în această seară la Nice. Franța va primi vizita Italiei. Chiar dacă oaspeții nu sunt calificați la Campionatul Mondial din Rusia, ne așteptăm la o partidă foarte interesantă în care orgoliile vor fi unele foarte mari. Ultimele două meciuri directe dintre cele două formații au fost câștigate de Franța dar ambele meciuri au fost unele amicale. Cele două naționale au convocat pentru acest meci pe cei mai importanți jucători, așa că ne așteptăm la un spectacol de neuitat. Pronosticul pentru biletul zilei ne poate aduce un câștig destul de mare de pe urma acestei cote.

Franța se pregătește pentru Campionatul Mondial, unde este cotată cu șanse foarte mari  la trofeu. Francezii pun în această perioadă la punct ultimele detalii. La prima vedere au o grupă destul de facilă pe care o vor câștiga fără mari probleme. Au fost repartizați în grupă alături de Danemarca, Peru și Australia. Meicul din această seară poate fi unul special pentru Giroud care îl poate depăși pe Zinedine Zidane în clasamentul celor mai buni marcatori la națională din istoria Franței. Ne așteptăm ca astăzi cocoșii galici să fie mult mai motivați și să încerce să își treacă în cont o victorie de moral și de palmares care la acest nivel este destul de important. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a Franței.

Italia este marea absentă de la Campionatul Mondial din această vară. Squadra Azurra va privi mondialul doar la televizor. Oaspeții partidei de astăzi au fost lăsați acasă de Suedia care i-a învins în dublă manșă. Italienii sunt acum în reconstrucție pentru viitoarele turnee finale. Noul tehnician al Italiei este Roberto Mancini, iar în el stau speranțele de viitor ale Italiei. Victoria din ultimul meci cu scorul de 2-1 contra celor din Arabia Saudită a pus capăt unei serii de patru meciuri fără victorie. În acest meci ne așteptăm la o replică destul de bună din patea italienilor care vor dori să arate că a fost un accident faptul că nu s-au calificat la mondial. Pariază pe biletul zilei pe victoria Franței iar la sfârșitul meciului ai șanse foarte mari să câștigi. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.