Biletul zilei: Franța vs Columbia

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Franța - Columbia
1
1.47
X
4.40
2
7.50

Echipele se află în primă oregătire pentru Campionatul Mondial din vara aceasta. În această seară pe Stade de France vom asista la un meci care se anunță foarte spectaculos. Franța av primi vizita Columbiei iar partida se anunță un spectacol foarte interesant de urmărit chiar dacă este doar un meci amical. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit de peste zece ani când s-a impus Franța dar acel meci putem spune că este irrelevant pentru întâlnirea ce va avea loc în această seară. Am ales acest meci să oferim un pronosticul pentru biletul zilei deoarecene așteptăm la un spectacol și dorim să vedem la ce nivel se află naționala Franței în cederea Campionatului Mondial.

Franța pornește ca favorită în acest joc. Tehnicianul francezilor Didier Deschamps a ales să convoace pentru acest meci toate vedetele, așa că ne putem da seama că este hotărât în mare parte pentru lotul pe care îl va deplasa în Rusia. Francezii au ales un adversar din America de Sud pentru că de acolo vin cele mai importante adversare Brazilia și Argentina pentru a își exersa stilul de joc. Franța nu a pierdut în ultimele șapte partide, atât amicale cât și în preliminarii. Această serie de meciuri fără înfrângere ne arată că Franța traversează o formă foarte bună și pentru astăzi ne putem aștepta la o nouă victorie a lor.  Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor din Franța.

Columbia se pregătește și ea pentru reprezentația pe care o va da la vară în Rusia. Columbienii s-au calificat de pe poziția a patra la Campionatul Mondial Ei au terminat grupa de calificare în urma Braziliei, Uruguayului și Argentinei. În acest am columbienii nu au disputant niciun meci. În ultima partidă de anul trecut au învins pe China dar acel meci nu îl putem considera unul reprezentativ deoarece, China este un adversar slab. Columbia are jucători foarte valoroși care pot produce o surpriză în orice moment, așa că și la vară ne așteptăm la un traseu foarte bun din partea columbienilor. Biletul zilei de astăzi va merge pe o victorie a Franței deoarece nu își permit o înfrângere în fața propriilor suporteri. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.