Biletul zilei: Franța vs Australia

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Franța - Australia
1
1.27
X
7.30
2
10.00

Astăzi este o zi specială la Campionatul Mondial din Rusia. Este o zi plină de fotbal ce ne va ține aproape de micile ecrane. Ziua aceasta va debuta cu un meci la Kazan pe Kazan Arena. Franța și Australia se vor lupta în primul meci și vor dori să ne arate un joc bun pentru a ne face o impresie bună. Acest meci va avea loc în cadrul grupei C din care mai fac parte Peru și Danemarca. Suntem cu toții curioși să vedem cum va debuta Les bleus la această Cupă Mondială. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce o cotă pe care merită să o adăugăm pentru a avea un câștig mai mare.

Franța este fără îndoialî favorită în acest meci dar și la câștigarea acestei grupe. Francezii sunt cotați cu șanse foarte mari chiar la câștigarea marelui trofeu. În perioada meciurilor amicale care au precedat această Cupă Mondială, francezii nu au impresionat din punct de vedere al jocului dar și așa au obținut rezultate bune. În ultimele patru amicale au înregistrat trei victorii și un rezultat de egalitate. Mbappe, Dembele și Griezmann vor fi principalele guri de foc ale francezilor și în acest meci dar și în turneu. Pentru astăzi ne așteptăm la un meci controlat în totalitate de Franța care are șanse să obțină un succes la scor. Franța are un lot evaluat la peste un miliard de euro. Biletul zilei la pariuri sportive online va merge pe o victorie a Franței.

Australia este văzută ca o echipă cu foarte puține șanse de a se califica mao departe. Cangurii vor debuta în fața celui mai dificil adversar din grupă. În perioada de pregătire au crescut de la meci la meci și în ultimele două partide au reușit să învingă pe Ungaria și Cehia. Pentru acest meci nu ne așteptăm al australieni să atace sau să practice un joc foarte elaborat. Cu siguranță că ei vor încerca să se închidă în defensivă și vor aștepta atacurile europenilor. Principala lor armă va fi contraatacul în acest meci. Tim Cahill are șansa astăzi, să evolueze la a patra Cupă Mondială, o performanță fantastică pentru unul din cei mai reprezentativi jucători ai Australiei. Biletul zilei va merge pe o victorie a Franței deoarece este echipa mult mai bine organizată dar are și valoare de partea ei. Pariază cu noi și o să realizăm profit cu biletul zilei.