Biletul zilei: Franța vs Anglia

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Franța vs Anglia
Franța - Anglia
1
4.00
X
3.40
2
1.91

După ce s-a disputat o nouă etapă a preliminariilor pentru mondialul din Rusia, meciurile amicale de gală continuă cu întâlnirea dintre Franța și Anglia. Jocul se va disputa cu începere de la ora 22:00 pe Stade de France. Pe teren vor fi o mulțime de staruri ale fotbalului mondial, iar acest meci nu trebuie să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri sportive. Chiar dacă echipele sunt două forțe ale fotbalului, niciuna nu a obținut cele trei puncte în meciurile din preliminarii.

Franța a pierdut șefia grupei A după ce a fost învinsă cu scorul de 2-1 de către Suedia. Francezii au pierdut prima poziție tocmai în fața nordicilor. Chiar dacă au fost învinși în Suedia, elevii lui Didier Deschamps nu au făcut un joc slab, dar au primit golul al doilea în urma unei mari greșeli a portarului Lloris. Acest meci poate fi o revanșă în fața fanilor. În ultimul amical disputat acasă de francezi au administrat o lecție de fotbal Paraguay-ului pe care i-au învins cu scorul de 5-0. În ultimile cinci meciuri disputate acasă ,,Les Bleus’’ au reușit trei victorii și au suferit o singură înfrângere. Pronosticul nostru pentru biletul zilei este 1, pentru care avem o cota de 1,91. Această cotă o putem juca atât single cât și în combinație cu alte meciuri pe biletul zilei la pariuri sportive.

Chiar dacă Anglia are în componență jucători foarte buni, performanțele se lasă așteptate. În week-end au remizat 2-2 în derby-ul cu Scoția, chiar dacă au condus până în minutul 87 al partidei. În grupa de calificare pentru mondial sunt pe prima poziție și nu au suferit nicio înfrângere dar trebuie să ținem cont că întâlnesc adversari modești. Jocurile din deplasare sunt o problemă în ultima perioadă pentru englezi care nu au câștigat în ultimele trei jocuri pe teren străin. O singură victorie au obținut oaspeții în ultimele patru meciuri disputate, 2-0 în fața Lituaniei. În ultima întâlnire directă dintre cele două echipe s-a impus Anglia cu scorul de 2-0, așa că astăzi așteptăm revanșa din partea francezilor. Biletul zilei poate fi o sursă de câștig dacă citești sfaturile specialiștiilor noștri.