Biletul zilei: Frankfurt vs Monchengladbach

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Frankfurt - Monchengladbach
1
2.33
X
3.50
2
2.95

Bundesliga ne va prezenta astăzi meciul de deschidere al rundei cu numărul 20. Eintracht Frankfurt va primi vizita celor de la Borussia Monchengladbach. Meciul acesta găsește cele două echipe ca fiind în partea superioară a clasamentului și astfel că spectacolul ne va fi asigurat. Jocul acesta este deschis oricărui rezultat. Echipele sunt despărțite de un singur punct în clasament, iar miza competiilor europene pentru sezonul viitor le va motiva foarte mult mai ales într-un asemenea meci foarte important. Putem spune că și forma de moment pe care o traversează este una asemănătoare. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți articolele Beturi.ro.

Frankfurt este la un pas de a fi pe un loc de Cupă Europeană dar campionatul este unul lung, așa că are timp să progreseze. Cu 30 de puncte acumulate gazedele sunt pe poziia a șaptea a clasamentului. Forma gazdelor pe care o traversează de patru etape este una foarte bună. Ei au reușit două victorii și două rezultate de egalitate în ultimele patru meciuri disputate. Problema celro de la Frankfurt a fost pe teren propriu în acest sezon deoarece au reușit să câștige doar nouă puncte în fața propriilor fani, fiind una dintre echipele codașe ale Bundesligi în meciurile de acasă. Pentru astăzi pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o relansare a gazdelor și în fața suporterilor unde au nevoie de puncte.

Monchengladbach este echipa care începe acest meci de pe un loc superior al clasamentului. Oaspeții sunt pe poziția a cincea a clasamnetului după ce au reușit să acumuleze 31 de puncte în clasament. Atacul dar și defensiva lor au cifre identice. Ei au marcat de 30 de ori în acest sezon dar au primit tot atâtea goluri. În ultimele trei etape au înregistrat două victorii și o înfrângere ceea ce ne arată că sunt într-o formă bună. Astăzi totuși se anunță un meci foarte greu pentru oaspeți care au trei înfrângeri în ultimele trei runde departe de proprii fani. Ținând cont că cele două echipe sunt foarte apropiate din multe puncte de vedere astăzi credem că avantajul terenului propriu își va spune cuvântul și cele trei puncte vor rămâne la Frankfurt. Biletul zilei ne va aduce o cotă foarte mare pentru acest meci. Pariază și câștigă alături de noi în fiecare zi cu biletul zilei.