Biletul zilei: Frankfurt vs Bayern Munchen

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Frankfurt - Bayern Munchen
1
7.00
X
4.90
2
1.40

Fotbalul nemțesc este aproape de start. În această seară începând cu ora 21:30 vom asista la Super Cupa Germaniei. În acest meci se vor întâlni laureatele din sezonul trecut. Eintracht Frankfurt a câștigat Cupa Germaniei, iar cei de la Bayern au reușit să câștige așa cum știm deja, Bundesliga. Ultima dată când cele două formații s-au întâlnit într-un meci direct a fost cel din finala Cupei, pe care Frankfurt a câștigat-o cu scorul de 3-1. În acest meci antrenorul celor de la Bayern Munchen, Niko Kovac își va înfrunta fosta echipă. Acest meci este unul foarte interesant deoarece este prima partidă a noului sezon din Germania. Acest meci nu tebuie să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri.

Frankfurt pornește cu șansa a doua în Super Cupă. Totuși trebuie să ținem cint de faptul că ei au demonstrat în sezonul trecut că pot furniza în orice moment o surpriză. Gazdele partidei de astăzi nu au impresionat în această vară pe piața transferurilor. Cele mai importante nume aduce sunt cele ale lui Torro și Salcedo. Ei au ales să meargă pe continuitate la nivelul lotului și să aducă jucători pe posturile deficitare. În trei din ultimele patru meciuri amicale disputate în această vară au suferit înfrângeri. Acest lucru arată că nu se află într-o formă foarte bună. Vom vedea dacă se vor ridica la nivelul jocului de astăzi. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă sigură pentru acest meci.

Bayern Munchen pornește cu prima șansă în meciul din această seară. Bavarezii trebuie să înceapă cu dreptul și să obțină primul trofeu al sezonului. Niko Kovac se pregătește să debuteze pe banca celor de la Bayern. În meciurile de pregătire din această vară oaspeții partidei de astăzi au învins pe PSG și pe Manchester United dar au și pierdut în fața celor de la Manchester City și Juventus. Noul tehnician al oaspeților va putea alinia cel mai bun prim 11 pentru acest meci deoarece nu are jucători accidentați. Goretzka și Alphonso Davies sunt noutățile din lot, dar Bayern l-a pierdut pe Arturo Vidal, cedat la Barcelona. În acest meci pe biletul zilei vom merge pe o victorie a celor de la Bayern Munchen. Pariază în fiecare zi alături de noi și pe termen lung o să ai profit cu biletul zilei.