Biletul zilei: Fiorentina vs AS Roma

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Fiorentina - AS Roma
1
2.95
X
3.55
2
2.32

AS Roma nu are timp de sărbătoare după victoria din UEFA Champions League contra celor de la Chelsea deoarece o așteaptă un nou meci foarte important. Astăzi romanii se vor deplasa la Firenze pentru partida din cadrul etapei a 12-a din Serie A. Diferența dintre cele două echipe este una destul de mare din ce am văzut în acest sezon. Cotele pe care le-au primit cele două formații ne-au atras atenția și am hotărât să adăugăm acest meci pe biletul zilei. Meciurile dintre cele două formații sunt unele spectaculoase în ultima vreme pentru că doar unu din ultimele cinci meciuri s-a încheiat cu mai puțin de trei goluri marcate.

Fiorentina nu are un sezon foarte bun așa cum se așteptau suporterii echipei. Echipa Viola ocupă doar poziția a șaptea a clasamentului cu 16 puncte acumulate n clasamentul din Serie A. Pâna la echipa clasată pe poziția a șasea, ocupată de Sampdoria au de recuperat o diferență destul de mare de șaspe puncte. În ultima etapă gazdele de astăzi au suferit o înfrângere în fața celor de la Crotone care a pus capăt unei serii de trei victorii. După cinci meciuri disputate în fața propriilor fani, Fiorentina a acumulat doar 10 puncte. Meciul de astăzi va fi unul foarte greu deoarece vor întâlni un adversar de talie europeană. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar citind acest articol.

AS Roma a obținut o victorie spectaculoasă la mijlocul acestei săptămâni în fața echipei Chelsea. Prin această victorie romanii au șanse foarte mari de a accede în primăvara europeană. Și în Serie A, oaspeți de astăzi au un sezon foarte bun. Până în acest moment au acumulat 24 de puncte ocupând poziția a cincea, dar au un meci în minus disputat față de celelelte echipe. AS Roma are nevoie de puncte pentru a nu pierde contactul cu foarmațiile din fruntea clasamentul de care nu este foarte departe. Organizarea defensivă este atuul echipei deoarece are cea mai bună apărare din Serie A. Mai mult după patru meciuri disputate în deplasare AS Roma a acumulat 12 puncte. În aceste meciuri nu a primit niciun gol fiind singura echipă din Italia fără gol primit în deplasare. Pronosticul pentru biletul zilei referitor la acest meci este 1. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile noastre.