Biletul zilei: Fiorentina vs Juventus

Recomandarea noastră: 2

Fiorentina - Juventus
1
4.60
X
3.45
2
1.83

Lupta pentru titlu în Serie A continuă cu meciuri din ce în ce mai interesante. Astăzi pe Artemio Franchi, Fiorentina va primi vizita celor de la Juventus. Dacă pentru Fiorentina care face un sezon modest, jocul de astăzi nu are vreo importanță prea mare, pentru Juve este un meci foarte important în lupta lor de la distanță cu Napoli pentru titlul de campioană. Astăzi la prima vedere avem o favorită clară dar în fața propriilor suporteri, echipa viola poate fi redutabilă dacă ajung să se motiveze la capacitate maximă. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă o să citiți cu atenție acest articol.

Fiorentina face un sezon foarte modest. Ei se află mult sub pretențiile fanilor și se pare că le va fi foarte greu să revină în acest sezon. Gazdele partidei din această seară se află abia pe poziția a 11-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze doar 31 de puncte în acest sezon. Victoria de etapa trecută contra celor de la Bologna a pus capăt unei serii de patru partide în care formația gazdă nu a simțit gustul victoriei. Fiorentina pe teren propriu nu a reușit vreo victorie în ultimele patru partide și cu siguranță în această seară le va fi foarte greu să facă ceva. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.83.

Juventus pornește ca favorită astăzi să obțină a 20-a victorie în acest sezon. Bătrâna Doamnă visează la un nou titlul dar până atunci are o luptă pe care trebuie să o ducă de la distanță cu Napoli. Juve este pe poziția a doua a clasamentului la un singur punct în spatele napoletanilor.  Defensiva bianconerrilor este la un nivel foarte ridicat. În ultimele patru partide au obținut tot atâtea victorii dar mai mult decât atât, au reușit să nu primească niciun gol. În deplasare oaspeții din această seară au obținut cinci succese în ultimele cinci etape iar în patru dintre acestea au reușit să nu primească gol. Astăzi biletul zilei va avea ca pronostic o victorie a celor de la Juventus. Am ales acest pont pentru că Juve este și echipa mai puternică dar care va fi și mult mai motivată. Pariază în fiecare zi cu noi și câștigă cu biletul zilei.