Biletul zilei: Fiorentina vs Inter

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Fiorentina - Inter
1
2.65
X
3.30
2
2.65

Etapa cu numărul 21 din Serie A începe cu un meci ce nu trebuie ratat. Despre întâlnirea dintre Fiorentina și Inter putem spune că este derby-ul acestei runde. Niciuna dintre cele două formații nu a înregistrat vreun success în ultimul meci. Astfel victoria în partida din această seară va fi una foarte importantă. Chiar dacă, privind clasamentul între cele două echipe diferența pare una destul de mare, noi considerăm că în teren lucrurile nu vor sta așa și ne vom aștepta la un joc foarte echilibrat. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți acest articol și mizați alături de noi.

Fiorentina pare a fi într-o creștere de formă, chiar dacă în ultima rundă a înregistrat doar o remiză pe acest stadion contra celor de la AC Milan. Echipa Viola nu a înregistrat niciun eșec în ultimele cinci runde disputate. Astfel gazdele partidei din aceatsă seară ocupă poziția a  opta a clasamentului. Până înaintea aceastei partide au reușit să acumuleze 27 de puncte. Din nouă jocuri disputate acasă, au reușit să se impună în patru dintre acestea. Defensiva echipei este una destul de bine pusă la punct deoarece până în acest moment nu a primit decât 20 de goluri. Totuși meciul din această seară se anunță unul dificil pentru gazde pentru că Inter va face totul pentru puncte. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă de 2.65.

Inter pare că a uitat să câștige în ultima perioadă. Dacă la începutul sezonului era văzută drept una dintre echipele candidate la titlu, acum nerazurri au pierdut teren. Ei ocupă poziția a treia a clasamentului. Mauro Icardi și compania nu au reușit să câștige niciunul dintre ultimele patru partide. Mai mult, putem să mai adăugăm un meci pentru că ei au fost eliminați și din Cupa Italiei în acest timp, chiar de câtre marea rivală, AC Milan. Totuși, astăzi ne așteptăm ca cei de la Inter să își revină și să își aducă din nou aminte gustul succesului. Echipa a arătat până în acest moment că este una foarte valoroasă dar trece printr-o pasă foarte proastă. Sfatul nostru este ca pentru biletul zilei să mizai pe o victorie a oaspeților care au de partea loc valoarea lotului. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile noastre.