Biletul zilei: Feyenord vs Napoli

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Feyenord - Napoli
1
8.80
X
5.35
2
1.38

Napoli este la mâna celor d el aManchester City dar și la ,mâna ei pentru calificarea în optimile de finală ale UEFA Champions Legaue. Ultima etapă a fazei grupelor continuă cu meciuri decisive. Unul dintre acestea este cel dintre Feyenord și Napoli. Napoletanii sunt obligați să învingă astăzi iar apoi să câștige și Manchester City cu Shakhtar Donetsk. Meciul de astăzi este unul decisive pentru Napoli și ar fo p mare supriză ca ei să fie eliminați așa devreme din competiție. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl afli doar dacă o să citești acest articol.

Feyenord este eliminată deja din competiție. Olandezii au înfrângeri pe linie și niciun punct acumulat. Doar trei goluri au reușit să marcheze dar în schimb au primit nu mai puțin de 13. În meciul tur disputant în Italia au fost învinși cu scorul de 3-1. Chiar dacă vin după două victorii obținute în campionatul Olandei fără gol primot va fi foarte greu pentru ei astăzi ținând cont că Napoli este o echipă de un alt nivel. Sunt șanse foarte mari ca Feyenord să încheie această grupă fără niciun punct acumulat. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă de 1.48 pe care vă sfătuim să mizați cu încredere.

Napoli are doar varianta victoriei în această seară și apoi să aștepte rezultatul meciului din Ucraina. Napoletanii au două victorii înregistrate în această grupă. Au câștigat meciul din Italia în fața Ucrainienilor dar și meciul tur contra adversarei de astăzi. O victorie astăzi îi poate ajuta și pentru moral deoarece von după o înfrângere în Serie A. În week-end au fost învinși de Juventus cu scorul de 1-0 și au pierdut și prima poziția a clasamentului. Dacă la începutul acestei grupe lucrurile erau clare cum că Napoli și Manchester City se vor califica la pas observăm că lucrurirle nu stau deloc așa. Pentru biletul zilei vom miza pe o victorie a echipei Napoli care este obșigată să câștige. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mergi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.